Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Need new mouse

211 pregleda · 22 odgovora · otvorena 25.07.2008. u 16:46

Ev skupio sam nekog kesha pa resih da uzmem sebi mis! Ali ne znam koji! Imam malo vecu saku ( veca od normalne) pa me interesuje koji od ovih miseva mi vi preporucujete! Ili imate vi neki da predlozite jos. Samo da nije MX 518 i Cooperhead! Svi ostali ok! I da igram CS!
Pa kakav je krait ili dimondback 3G??
Jer za ove znam da ih mnogi hvale!

Edit: Jeli neko probao krait ili diamondback 3G u cs to me interesuje! A kakva je to frka oko cooperheada za kablo, jer sam cuo da kablo se brzo pokvari... zato mi se ne svidja!
Evo koje miseve sam dosad imao : Intelli 1.0, MX518, G5, Deathadder, Copperhead.

Po meni, Copperhead je najbolji. Veoma se tesko navici, ali ebga, isplati se kasnije. Preci sa Deathaddera na Copperheada je tesko, i to veoma. U pocetku, dok se nisam privikao na neobicni oblik, nisam mogao fraga ubost. Kao da sam tek poceo igrati. Medzutim, vremenom, primjetio sam koliko je ovaj mis brz i upravo zasto je njegov oblik tako jedinstven. Kod vecine miseva, cijelom sakom kontrolisemo kretanje misa. Ali kod Coppera, samo prstima kontrolisemo kretanje misa i upravo zbog toga je tako brz.

Deathadder, isto odlican mis. Razer izgleda da je ovdje vise obratio paznje na ergonomiju, tako da promjena sa MX518/G5 na Deathaddera nije problem. Relativno se lahko privici.

MX518/G5, odlicni misevi, masivni, veoma izdrzljivi. Ako ti je veca ruka, uzmi jedan od ova 2 misa i ne mozes pogrijesiti.

Sve u svemu, do tebe je. Zavisi sta tebi odgovara. Pokusaj isprobati nekoliko miseva, i vidi koji ti najbolje lezi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.