Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Need new mouse

211 pregleda · 22 odgovora · otvorena 25.07.2008. u 16:46

Ev skupio sam nekog kesha pa resih da uzmem sebi mis! Ali ne znam koji! Imam malo vecu saku ( veca od normalne) pa me interesuje koji od ovih miseva mi vi preporucujete! Ili imate vi neki da predlozite jos. Samo da nije MX 518 i Cooperhead! Svi ostali ok! I da igram CS!
Pa kakav je krait ili dimondback 3G??
Jer za ove znam da ih mnogi hvale!

Edit: Jeli neko probao krait ili diamondback 3G u cs to me interesuje! A kakva je to frka oko cooperheada za kablo, jer sam cuo da kablo se brzo pokvari... zato mi se ne svidja!
Ako imas vecu saku onda G5 , posto je malo veci mis.

I predobro stoji u saci barem meni.

PiraTinstw je napisao/la:
uzmi intelli 1.1a najjaci mis ocam
/sign

Neuništiv miš, 6 godina sam koristio prošli, opet sam uzeo isti! Leži u ruci ko' nijedan drugi, ima po dvije tipke sa strana pored standardnih. Velik DPI, ma strava!
g5 owna
imam ga prejak mis bogami ...
Genius kupi sebi 10 do 22 km crkne brzo ja sam promjenio dosad 3 misa ali sto sam ovaj sada uzeo dobar je Izdrzao je AwP trzaj i zivce kada me neko kill od sto ga marnem mora se
sto bi ja volio inteli 1.1 ali ga nema u Travniku je****m
od g5 se brzo znoji ruka,shto je razlog zashto sam ga promjenio
koristio sam diamondback 3G, potrebno vremena malo da se naviknes, al onda poslije bude dobar

ja bi ti preporuchio G5, ako ne to, onda diamondback
Intelli 1.1 SE - najjci 4 eva
(K)
diamondback 3G nema dalje
Death Adder
Logitech G5
g5 ako si vec skupljao .. za nesta bolje
A gdje MX518? Najjaci mis, bar meni. Ako bas hoces nekog od ovih, onda G5, nekako mi je najbolji od ovih.
ma mx518, a gdje ti je razer copperhead, kod mene je taj i mjera "mekinjas", josh ako igras na mali sens.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.