zanima me kako se moze na CPU prikljucit dva monitora i kako njima upravljam sa jednim misem jel se odjednom obadva mrdaju ili...
Diskusija
2 monitors 1 mouse :S
131 pregled · 5 odgovora · otvorena 30.08.2008. u 22:31
Zavisi od graficke, i mozes napraviti 3 vrste tih spajanja koliko ja znam. Napisi koja je graficka, ja cu ti dalje pisati. I da, 1 mis koristis.
pogledaj u moju galeriju, dva monitora ko jedan, lijepo prebacujes kursor sa jednog na drugi
nije bitna graficka kakva je, moze na svaku...samo ti zavisi od prikljucaka na grafickoj, jer ti moze bit da su dva za monitor, ili da su dva razlicita, jdan za monitor jedan za nesto drugo :S ako su razliciti kupis fino adapter i mozes imat dva monitora
nije bitna graficka kakva je, moze na svaku...samo ti zavisi od prikljucaka na grafickoj, jer ti moze bit da su dva za monitor, ili da su dva razlicita, jdan za monitor jedan za nesto drugo :S ako su razliciti kupis fino adapter i mozes imat dva monitora
h(v)ala al mi nije jasno odakle vam tolike pare za to jel radite il sta
fragment je napisao/la:
h(v)ala al mi nije jasno odakle vam tolike pare za to jel radite il sta
obicno graficka ima 2 prikljucka za monitore i onda mozes koristiti 2 monitora , a vidjao sam po prodavnicama informaticke opreme ima kupiti neki uredjaj koji se spaja na izlaz na grafickoj , a u taj uredjaj se spajaju monitori
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.