Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Microsoft Optical Wheel 1.1a scroll problem

113 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.09.2008. u 21:18

Pozdrav,
naime nabavio sam sebi prije nekog vremena Microsoft Optical Wheel 1.1a .i muci me mali problem. Kontao sam da je to zato sto je nov mis i da se treba da razradi scroll ,ali vec ga imam duze i upotrebi je cesto ^^ tako da nije do toga. Znaci bindam sebi na MWHEELUP jump u cs 1.6 ,MWDOWN i mOUSE3 su unbindovani znaci nema nista na njima. E ovdje se pojavljuje fenomen da mi sam jumpa, ja stojim mirno nediram mis on sam izvrsi komandu jump,napocetku je bilo smarajuce ali postalo je nezgodno jer se desava iznenada ,prilikom pucanja ili ko zadnji put prilikom defanja T_T, neki user mi je spomenuo da se radi o "AUTOSCROLL" nekontam sta je mislio time :S

Ako ko ima rijesenje nek se javi, unapred hvala ^^ :=)
Jesili li probao uzeti neciji config?

npr FataL, neO...

ok...samo kazem pa mozda je to problem....a probaj malo gnjecit misa sto kaze ovca XD mozda proradi
Nema to veze sa configom -.-, isprobo sam 500 cfg da bi nakraju sastavio svoj cfg koji owna ^^, iskreno ta 2 cfg su kite naprema mom :)
ma nije do misa , u net centru gdje igram su svi kompovi opremljeni istim tim misem i desava se isto ko god binda na scroll jump

sta ovce znaju o cs :D hh
sad ce tebi ovca objasnit....kupi novi mish

EDIT : imao isti problem...udario jednom maalo jace po scrolu i on je postao osjetljiv dosta tako da izgleda kao da sam rada a ubiti je pokvaren...rastavi cackaj oko toga malo
unbind mwheelup ... .ili kupi drugi mis ... to se uvek desava kod 1.1 i 3.0 :(
1.1 poznat po tome da zajebava scroll
Intelli uopce nije gamerski mis ... ja sam imao 1.0 i imao sam problem da mis "zatrzava" kad ga brze pokrenem ... Ako oces da igras na MS-ovom misu nabavi MS SideWinder :D
da imam i ja taj mis i to se i meni ponekad desi(da mi odjednom skoci) a ja mislio da to nije do misa

a sto se tice scrola extra radi najbolji mis za bhop :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.