Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 70 bodova

MX 518 razlika

266 pregleda · 12 odgovora · otvorena 15.09.2008. u 16:27

E vako planiro sam uzeti neki mis i naletim na ovaj MX 518
i vako sad gledam odakle mogu sebi da rarucim taj mis i
nadjem dvije vrste ovog miša

1 Logitech MX518 GamingGrade (72km)
1 Logitech MX518 Gaming Mouse - Batman Edition (59 km)
-rabat+pdv + zarada (preko firme)

Mozel mi neko reci njihovu razliku osim sto je razlika u 13 km
Rješenje
Dizajn je razlicit , jedan je kao obicno " izlupan " i ima fol rupe po sebi , a drugi ima betmenov znak i materijal preko mu je malo drugaciji. Kolko sam ja upucen :)
nema nikakve razlike imaju isto dpi isto swe samo je drugacii izgled
i jedna mala razlika je samo u tezini i nista wise
jedina razlika je to sto je gaming kao ima ovo izlupano crno an sebi
a ovaj drugi je sve sivo gore

Ja mislim da je samo razlika u boji...a sada da je nesto bolji ne vjerujem....ovaj mi je vise za djecurliju... i oba imaju po 1800 dpi-a ....tako da ti ja preporucujem normalni mx 518
Batman edition ima 1800DPI a sad taj nisam sugiran,jer ima i obincih MX518 sa 1800 al su vecina 1600DPI
necDarkHunter je napisao/la:
Batman edition ima 1800DPI a sad taj nisam sugiran,jer ima i obincih MX518 sa 1800 al su vecina 1600DPI
moj 18000:FD
ovako da ti nesto kazem .....danas svi imaju logitech mx 518 sve extra AL AL
ima boljih miseva za nesto vise para i mocnijih i sa vise dpi-a ja ti preporucujem da kupis (iako si ti sebi zacrto ma onaj mx 518 je odlican) al vjeruj mi neces se pokajat s ovim

Saitek GM-3200

A ako hoces da vec kupis u mx 518 ewo gdje ga mos narucit i kupit ........

www.a-computers.ba
A-Computers
Demala Bjedica 14
-Tel/Fax 033 660 383

gl
Razlika ja u nekoj maloj tezini i dizajnu. Ovaj batman ima logo ucrtan i sav je crn tj siv, a ovaj normalni ima kao neke "rupe" po sebi

I da ti kazem, mogao bi sebi kupiti intelli ili neki logitech malo stariji

Iako je razlika izmedju intellia i mx518 (normalnog) u 20 maraka, meni je bolji intelli

Eh, sada, ti ako bi volio mx518 radi IGRICA tipa kanter i sl, uzmi mx518, ali ako bi mis koristio za npr da "razgledas" gamers, dernek i sl, ako ne igras csa, ja bih ti preporucio intelli 1.1a

offtopic:

Ja sam jednom tako dobro ocistio kuglasa znas kako mi je extra radio, owno sam csa XD
4rm4n1 je napisao/la:
Razlika ja u nekoj maloj tezini i dizajnu. Ovaj batman ima logo ucrtan i sav je crn tj siv, a ovaj normalni ima kao neke "rupe" po sebi

I da ti kazem, mogao bi sebi kupiti intelli ili neki logitech malo stariji

Iako je razlika izmedju intellia i mx518 (normalnog) u 20 maraka, meni je bolji intelli

Eh, sada, ti ako bi volio mx518 radi IGRICA tipa kanter i sl, uzmi mx518, ali ako bi mis koristio za npr da "razgledas" gamers, dernek i sl, ako ne igras csa, ja bih ti preporucio intelli 1.1a

offtopic:

Ja sam jednom tako dobro ocistio kuglasa znas kako mi je extra radio, owno sam csa XD
jarane netreba ti vise od 1800 DPI,jedino ako ti model,izgled nepase to je druga stvar...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.