Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koje igre igrate ?

309 pregleda · 31 odgovor · otvorena 23.07.2008. u 15:49

Zdravo svima.Malo mi je bilo dosadno,pa reko da svratim na forum i vidim sta ima novo.Koliko sam zapazio,zadnjih dana ima dosta tema o tome kakve igre igrate,jesu li stare bolje od novih igara i td.Mene licno vise zanima koje igre vi igrate.Volio bi da navedete te igre,kao i zbog cega ih igrate,koje su im prednosti,koje mane i td.Ako vam nije problem bilo bi lijepo da stavite i in game screenshot,cisto da mi ostali mozemo vidjeti kako izgledaju.Cilj podizanja teme mi je prvenstveno bio da malo ubijemo monotonost,da se zezamo i pricamo.

Ja licno zadnja 2 dana igram NFS Carbon,prelazim ga po 3ci put.CS mi je pomalo dosadio,a nisam odavno igrao igre poput nfs-a,pa sam morao malo improvizirati.Inache volim brzinu i uzivam u brzoj voznji,a uz NFS se najbolje opustim.Prije NFS-a sam igrao Test Drive Unlimited,ali mi nije nesto pretjerano zanimljiv.
Evo 1 ss,tek sam dosao do 50%,trenutno vozim rx7 :

Molim one kojima se ne svidja tema da je zaobidju,ne volim kad mi neko soli pamet,hvala.
ja cs samo igram , a sad kad sam vidio ovaj ss , moram opet poceti carbon
i ja sam svaki nfs do carbona presao , onaj pro street mi se ne svidja :s
neki dan samo kupio nfs underground 1 , ali nevalja sad dosadio odma
Zasad cs...sve od underground 1 pa do carbona sam presao po 20 puta...al nikad ne dosadi...i sad uzmem odigram...btw auto ti je niceee
RiseofNations prejaka strategija :D
kao i Age of empires moja najdraza igra ikada
Counter-Strike 1.6 , Cabal Online , NFS PR0 STREET
e ovako...aktivno igram:
postal2
counter strike 1.6 steam i non steam
gta san andreas
gta san andreas multy player
archloard online
Happy Tree Friends - False Alarm
DriverParallelLines-MCE
uhh obzirom na kronicni nedostatak vremena, igram vrlo malo... prelazim Baldur's Gate 2, prizivam uspomene na dobra stara vremena:) Ove nove igre izbjegavam u sirokom luku... komercijalizirano sranje...:@
pa eto sam igram malo cs i cabal......a trazim cd od undergroud 2 nigdje da nadjem

btw...nije bitan samo izgled sta imas ispod haube ????
Counter Strike 1.6
Warcraft 3
san andreas, travian i nadam se uskoro Lord of the rings online
PiraTinstw je napisao/la:
RiseofNations prejaka strategija :D
kao i Age of empires moja najdraza igra ikada
RON je meni super strategija.Igrao sam je prije par godina,sad je nemogu nigdje nachi,opet bi je kupio.

AoE nikad nisam pretjerano volio,,igrao sam Command & Conquer,i Empire Earth,i meni legendarnu Age of Mythology.Odavno volim igrat strategije,smisljat kako koga napasti,sta gradit i td,samo sto u zadnje vrijeme nemam puno vremena,pa igram ove igre koje su "krache" i sluze za "odmaranje" :)
Igram Counter Strike steam & non steam
Most wanted sam prekucao 3 puta i ocu opet da prekucam . NFS mosta wanted iskreno najbolje napravljena od svih ovih NFS dijelova !! Carbon sam malo igrao nesvidja mi se a nije nes i Pro street samo se trkas beze i placas popravak auta kad razvalis. z
ut2k4, ut3, grid i myst 4 ono cisto da ubijem vrijeme
GTA SA i BF2
-Oblivion&Shivering Isles&Svi mogući modovi za Oblivion (OOO)
-CS 1.6
-Frozen Throne
-F.E.A.R
-M.W i carbon , Pro Street xaxa
- :D
PES 2008
Fear,Quake 4,CS 1.6
Cabal, obavezno po dva tri sata dnevno
Infernal, treći put prekucavam,
Resident Evil 4 prekucavam
nista samo CS

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.