Pozz svima. Citajuci forum iz dana u dan zapazio sam da imao dosta tema o raznim problemima, pa sam napisao ovu temu da se malo opustimo.
Kako naziv teme kaze, rijec je o in-game screenshotima.
Jednostavno stavite nekoliko svojih screenshota, nije bitno koja je igra u pitanju. Moze to biti dobar score iz CS-a, neki zanimljiv detalj iz neke druge igre, bilo sta.
Uz screenshot objasnite ukratko o kojoj je igri rijec.
Cilj podizanja teme mi je da ubijemo ovu monotoniju, da se malo zezamo i pricamo.
btw, nemojte komentarisati i postati ako necete staviti bar jedan svoj ss.
-NFS Underground ( kad je igrate na hardu, igra je teska kao davo, ako nije i najtezi NFS. Carbon i ProStreet su male mace za ovo sto se tice prelazenja. Postoje neke staze koje fakticki ne mozete preci osim na easy-u.)

Evo i sa Carbona sam nesto iskopao:
Unisteno vise auta nego sto me ganjalo, btw. 2 brzinom ide 100km/h a moze i vise

Roadblock smash:

Ovo je tuning neki osrednji:

Eto to je od mene, sad je na vas red...
Kako naziv teme kaze, rijec je o in-game screenshotima.
Jednostavno stavite nekoliko svojih screenshota, nije bitno koja je igra u pitanju. Moze to biti dobar score iz CS-a, neki zanimljiv detalj iz neke druge igre, bilo sta.
Uz screenshot objasnite ukratko o kojoj je igri rijec.
Cilj podizanja teme mi je da ubijemo ovu monotoniju, da se malo zezamo i pricamo.
btw, nemojte komentarisati i postati ako necete staviti bar jedan svoj ss.
-NFS Underground ( kad je igrate na hardu, igra je teska kao davo, ako nije i najtezi NFS. Carbon i ProStreet su male mace za ovo sto se tice prelazenja. Postoje neke staze koje fakticki ne mozete preci osim na easy-u.)

Evo i sa Carbona sam nesto iskopao:
Unisteno vise auta nego sto me ganjalo, btw. 2 brzinom ide 100km/h a moze i vise

Roadblock smash:

Ovo je tuning neki osrednji:

Eto to je od mene, sad je na vas red...