Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

NFS

187 pregleda · 20 odgovora · otvorena 16.08.2008. u 11:56

koji je po vama najbolji NFS koji je ikad izasao??

edit:ja glasao za mw bolja prica
afte je napisao/la:
sta ce ti koji ku**c ova tema :S
cisto da vidim sta raja misle?
most wanted i carbon NAJJAKE ! :D

btw glaso sam za mw
Most wanted je dobar mislim najbolji........ali meni ni carbon nije lose........neki dan sam ga preso cijelog ...........samo mi ostale 2 one serije
Nijedan od ovih, ako si stavljao temu trebao si ih sve nabrojati...

Ovi novi su svi tipa - jednom prekucaj i brisi -, zato je meni najbolji NFS Porsche, a samo kad se sjetim koliko sam se s jaranima zabavljao uz NFS III Hot Pursuit, split screen, ma genijalna igra...
mcill je napisao/la:
Nijedan od ovih, ako si stavljao temu trebao si ih sve nabrojati...

Ovi novi su svi tipa - jednom prekucaj i brisi -, zato je meni najbolji NFS Porsche, a samo kad se sjetim koliko sam se s jaranima zabavljao uz NFS III Hot Pursuit, split screen, ma genijalna igra...
imas pravo,totalno sam zaboravio na te igre.nekada sam obozavao hot pursuit III
most wanted znaci ubjedljivo najaci ;)
i najbolje napravljen karbon ulow , kao i pro street ..
nfs PORSCHE unleashed na mom starom kompu po noc i dan
al et od ponudenih sa glasao za carbon
Najbolji mi je obicni NFS a izgleda njega nisi stavio..
On mi je nekao najbolji dio od svi ovih.
MW i U2 su tu negdje, sa oba sam uzivo, al s tim da je u MW-u bolja prica, glaso sam za njega..
NFS sve gori i gori, zadnja dva su bas bez veze
Most Wanted, nema dalje
NFS Most wanted
underground 2...

sve ove sto si nabrojao su super,ali undergound je po meni najbolji zato sto prvo ima najvise utrka,znaci nije ko ovi da ga za 3 dana predjes,drugo ima vise djelova za nadogradnju auta(neonke i td)..

na drugom mjestu je po meni carbon,super grafika,dobra igrivost,samo malo kratka igra.
amiGo je napisao/la:
underground 2...

sve ove sto si nabrojao su super,ali undergound je po meni najbolji zato sto prvo ima najvise utrka,znaci nije ko ovi da ga za 3 dana predjes,drugo ima vise djelova za nadogradnju auta(neonke i td)..

na drugom mjestu je po meni carbon,super grafika,dobra igrivost,samo malo kratka igra.
slazem se sa prvim paragrafom, al carbon je pokusaj da se zaradi jos malo para...zasto? zato sto je 50% grada samo prebaceno iz mostwanteda i malo promjenjeno, najkraci nfs do sad...prekuco za 5-6sati, jedino je fino sto imas svoj tim i kolko znam engine je iz mw
NFS:Carbon

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.