Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NFS undercover :)

211 pregleda · 17 odgovora · otvorena 30.11.2008. u 02:16

kako vama ide igra dokle ste stigli koje vam je auto koji ste lvl

ev mog nije nesto al tek sam poceo igrat

da vidimo ostale
Level mi je 8 jer sam tek počeo igrati a ko nezna za ovu igricu evno neš.opširnije

http://www.needforspeed.com/
http://undercover.needforspeed.com/home.action?lang=en&region=us

eto

prekuco' al Hadi je prije mene !
bjez ba da mi vidis neta nidje veze trebo sam ga dosad 5 puta skinuti a nisam ni 50 % skino =)
prekuc'o al' na PSP-u . nisam jos im'o priliku igrat na PC-u..

po meni igrica je kratka i nije nesta tesko upravljati..
i jedna stvar koja me nervira , recimo kad se trkas i sad zaletis se 300+ i naidjes na neko "brdo" .i preskocis preko onih strelica (>>>> sto pokazuju da se treba skrenut..i odletis u "pm" skroz sletis sa onog puta kojim trebas ici..
i par puta me nije htio da vrati na stazu kad pritisnem "selct" (mislim da je na PC-u "R" -bar je do sad bilo)..

a o kakvim lvlima govoris ? gdje se to vidi ?

kod mene ima samo koliko si % pres'o..

(ovo govorim za PSP)
Hmm.. Igro sam je par sati, cim je izišla.. Htjeo da je sto prije prekucam.. Kad faking škola.. Morao biologiju ucit.. Izgubio 1-2 dana.. Nemam volje prelazit.. Sad se samo vozikam..

Wheelman - 6 lvl

Evo jedno auto.. Ne vozim ovo sada.. Kupio sam neko drugo.. Dodge ja mislim.. Mrsko mi ulazit u nfs.. Sutra :$

ev stigao sam do jedno 50 posto i neda mi se vise nekako (tj visu sam imao zelju da uspijem mw i biti prvi na blacklist ^^ )

ev moj ride <3

zar nije remek djelo XDDDDDDD

hvala hvala ^^ , <3 Nissan Skyline R34
MA BMW JE AUTO .....DA VIDITE KAD TO NAPUCATE !!!!! NAJJAČI BMW 4EVER
Presao, ali sam se razocarao jer je upravljanje ocajno. Odmah kad sam ga presao uninstall sam ga. -.-'
Blago vama ja dao svoj monitor i cekam novi pa ne mogu da igram. Mogu sa laptopa ali nije fazon bez max detalja ;(
smjc smjc
presao za 2 ipo dana xD ...mogao sam i prije da se nisam zajebavao al eto ko da je to bitno

Bugati najjace auto na igrici
ja 6 lvl XD
ev ga moje auto nije nest po izgledu ali jak u dushiii ....
imas u mojoj galeriji :$
Eo vam zadaca, sve je to slabo

Presao ga 18.novem tj. kad sam ga i kupio za 8 sati i 11 min. lvl 16 a auta:Bugati,Audi R8;Skyline,shelby,Evo 10,Lamborghini Murcielago i naravno GALARDO LP-560!!
Nekakva nostalgija me uvijek opali pred sami izlazak svakog NFS-a.
I kad izadje mogu da izdrzim da je odmah ne kupim i ne instaliram.
Tek sam ga danas nabavio, ali ga necu instalirati.

Jednostavno cekam ove "racere" da prekucaju Undercover koji NFS-ove igraju samo da bi ih prekucali i izbrisali i nikad da ih vise ne instaliraju.
Sacekam da se oni ispricaju, izvozaju, napate, kad mene nesto pitaju kad ne mogu da predju, ja se samo slatko nasmijem i kazem ni igram to jos.

I kad svi zavrse sa igranjem Undercover-a, onda cu ja da ga lagano instaliram i pocnem da ga igram sa pravim gustom i uzvancijom.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.