Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal itemi

119 pregleda · 7 odgovora · otvorena 26.06.2008. u 12:03

Možel mi ko reći za šta služe sljedeći itemi, kad ću ih moći koristit(14 lvl) i koliko ih mogu prodati. Ali malo detaljnije molim:
1 Return Stone
2 Mystical Lamp
3 Formula card
4 Raw platinum ( mislim da je za craftanje, ali neznam kako craftati )
5 I ono u charter prozoru ono DEX.
Hvala
sto se tice prodaje , odleti na trade chanell i malo pregledaj i skontaces cjene ...:-]

btw. ako vlex naleti rece ti za sta sluze
1. Da se teleportujes nazad u grad. Ja nikada ne izlazim iz grada bez toga. I teleportujem se i z*** najmanje gluposti. Ide ti puno brze s tim.

2.U njoj mozes dobiti svakakvih itema, ili j eprodati za 350-400k

3. Kraftin, ako je event onda je za miracle key, a ostale su za basic crafting(poslje 50LVL)

4. Krafting Miracle key

5. Dex ti je kao agi u warcraftu. Zavisi od klase. Ako si BL ili FB onda ti je to najvazniji atribut.
1 Return Stone
2 Mystical Lamp
3 Formula card
4 Raw platinum ( mislim da je za craftanje, ali neznam kako craftati )
5 I ono u charter prozoru ono DEX.
Hvala

1) Da se teleportujes u grad... korisno je.. da ne pesacis. (mala cena, kupis kod npc-a)
2)Valjda chaos lamp, dobijes random item.. otvaraj ih ****s 350k (cena je oko 350k)
3) Formula card sluzi za kraftanje tek lvl 50 (cena zavisi od broja karte)
4) Da kraftas miracle key (treba ti i formula card EVENT i core..) (nije skupo..)
5) Dex ti je objasnio Ph* Ako mislis na bocice DEX ono da smanji dex mozes prodati za 100k jednu

@Btw ako si na marsu javi... imam oko 350kk pa ti mogu pomoci malo sa parama ^^
Ja sam na marsu, pa ako ti se daju pare, ti slobodno daj.
Ovako i onako ih nemam.

Sve si dobro napisao osim za formula card.
(kada sam maloprije pisao, zurio sam, pa nisam dobro napisao)

Imaju 3 vrste kartica: Event, instant i samo formula card.
1. Event ti je za craftnje miracle key-eva. Potrebni su za Chaos arenu. Nekaju nikakvi preduslovi da ih kraftas. Ako imas potrebne iteme mozes ih kraftati. Kartice mozes jednom iskoristiti.

2. Instant kartice rade na isti fazon kao i event, samos to se tu kraftaju drugi itemi. Uglavnom,puno skuplji i korisniji itemi.

3. Obicne Formula card su najskuplje (u vecini slucajeva) i najkorisnije kartice.
One sluze da te nauce da kraftas neke iteme, pomocu basic craftinga. Da bi krafto moras biti +50lv, to jeste da imas C.A. Transkuter. Te kartice jednom upotrebis i mozes poslje toga te iteke kreftati koliko god zelis, ondnosno, koliko god imas krafting *****ijale za njih.

Sto se tice lampi, saglasan sam sa vLex.-om.
Mozes ih prodati i za 400 k kada naletis na bualu, medjutim, dobijes jedan dobar item i mozes ga prodati za 4.5kk. Bolje je iskoristiti nego prodavati. A u lampi mozes dobiti i bord i bike. Samo otvaraj.
               Philosopher je napisao/la:
Ja sam na marsu, pa ako ti se daju pare, ti slobodno daj.
Ovako i onako ih nemam. :\'(

Sve si dobro napisao osim za formula card.
(kada sam maloprije pisao, zurio sam, pa nisam dobro napisao)

Imaju 3 vrste kartica: Event, instant i samo formula card.
1. Event ti je za craftnje miracle key-eva. Potrebni su za Chaos arenu. Nekaju nikakvi preduslovi da ih kraftas. Ako imas potrebne iteme mozes ih kraftati. Kartice mozes jednom iskoristiti.

2. Instant kartice rade na isti fazon kao i event, samos to se tu kraftaju drugi itemi. Uglavnom,puno skuplji i korisniji itemi.

3. Obicne Formula card su najskuplje (u vecini slucajeva) i najkorisnije kartice.
One sluze da te nauce da kraftas neke iteme, pomocu basic craftinga. Da bi krafto moras biti +50lv, to jeste da imas C.A. Transkuter. Te kartice jednom upotrebis i mozes poslje toga te iteke kreftati koliko god zelis, ondnosno, koliko god imas krafting *****ijale za njih.

Sto se tice lampi, saglasan sam sa vLex.-om.
Mozes ih prodati i za 400 k kada naletis na bualu, medjutim, dobijes jedan dobar item i mozes ga prodati za 4.5kk. Bolje je iskoristiti nego prodavati. A u lampi mozes dobiti i bord i bike. Samo otvaraj.

sve ti je momak rekao )
               Philosopher je napisao/la:
A u lampi mozes dobiti i bord i bike. Samo otvaraj.

sanse su 0.00000000000001%
               vLexinho je napisao/la:
sanse su 0.00000000000001%

Jesu, ali ako ih prodaje, onda su sanse 0%.

Ma ne mislim samo na to. Fazon je u tome sto moze dobiti RS, EoD, EoD b2f, SoD, Map part.
A svi ti itemi vrijede vise nego lampa.
A i ako dobije potion ili return stone, i to mu je dobro.
On jos nema dovoljno honora da bi mogao kupovati bocie sa vise njih na jednom mjestu.
A znas i sam koliko znaci mjesto i inventoriu.
Jedna paket bocica od 50 komada zauzima jedno polje, a 50 bocica po 7 komada zauzima 7 mjesta. To je jedan suit. Poprilicno puno jesta.
A ja nikada nisam iso bez 50 hp i 50 mp potiona.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.