Diskusija
Cabal problemi
112 pregleda · 9 odgovora · otvorena 10.07.2008. u 00:05
Firewall
Ako je ukljucen iskljuci, ako je iskljucen ukljuci ga, u "Exepcints" tako nest add tu igru tj. exe file od Cabla
Ako je ukljucen iskljuci, ako je iskljucen ukljuci ga, u "Exepcints" tako nest add tu igru tj. exe file od Cabla
a gdje da nadjem to "Exepcints"
rr racunar i bit ce ok .i meni se tako desavalo pa samo rr uradis
mozes sve sto su ti rekli uraditi, a mozes i izbrisati "GameGuard" folder iz Cabal Online foldera
i ponovo pokrenuti sve da ti skine sam 
btw. AHHAHAHAHAHAH MARKO ista nam tema XD samo meni drugi font
jes to na dArtu naso?
jes to na dArtu naso?
skala je napisao/la:
mozes sve sto su ti rekli uraditi, a mozes i izbrisati "GameGuard" folder iz Cabal Online foldera
jes to na dArtu naso?
jes to na dArtu naso?
meni se ovo desilo jednom, ja samo rr komp i proradilo :S
Sve je u redu sada nema nikakvih corrupted files ... i svega sada opet izbacuje ovo

Ugasio sam firewall i restartovao komp, pokrenuo igru opet mi ovo izbaci , upalio firewall restartovao pc isto opet.... ne znam kako da se rjesim ovoga sto mi izbacuje moze li neko pomoci evo msn [email uklonjen] molim vas ljudi evo pokusavam 2 dana uci u igru ali svaki put mi izbaci novi error ...
Ovaj error prije DISCONNECTED izbacuje mi kada pokrenem igricu bez gameguarda .... a sa game guardom kad pokrenem izbacuje mi ovo WIN32 nesto ...ugasi firewall , antivirus i sve sto sam imao molim vas ako imate ideja pomozite ili neka neko uploada ovu moju temu na njihov forum tj oficijelni forum CABAL ONLINE-a? HVALA UNAPRIJED !!!

Ugasio sam firewall i restartovao komp, pokrenuo igru opet mi ovo izbaci , upalio firewall restartovao pc isto opet.... ne znam kako da se rjesim ovoga sto mi izbacuje moze li neko pomoci evo msn [email uklonjen] molim vas ljudi evo pokusavam 2 dana uci u igru ali svaki put mi izbaci novi error ...
Ovaj error prije DISCONNECTED izbacuje mi kada pokrenem igricu bez gameguarda .... a sa game guardom kad pokrenem izbacuje mi ovo WIN32 nesto ...ugasi firewall , antivirus i sve sto sam imao molim vas ako imate ideja pomozite ili neka neko uploada ovu moju temu na njihov forum tj oficijelni forum CABAL ONLINE-a? HVALA UNAPRIJED !!!
taj eror nema nikakve veze sa igrom to ti je do windowsa ili instal novi ili update ovaj ali samo ako imas org ako nemas jbg onda ces morat format radit i instalirat noviju verziju windowsa
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.
ili ako nista da posta na forum cabal jer nemam accounta za forum i nemogu napraviti molim vas da neko pomogne ... HVALA