Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal

79 pregleda · 3 odgovora · otvorena 20.07.2008. u 21:29

Kad rijesim jedan problem pojavi drugi :/ž

Pokrenem Cabal , idem start game ono Game guard se ispuni i sve to , i ceka 5-6 sekundi i samo nestane , a ne udje u igricu...A prije toga sam isto imao problema i eto uninstal sam ga i ponoovo ga skinuo i sad opet problem...
meni se sličan problem javljo čim se pojavi protect guard restarta se com ja sceniro com,nije bilo virusa ali sam tad mogo uć u igru
dutty je napisao/la:
meni se sličan problem javljo čim se pojavi protect guard restarta se com ja sceniro com,nije bilo virusa ali sam tad mogo uć u igru
u mene se et ne restarta nego samo ona slicica na sredini monitora stoji 5-6 sekundi i nestane ,igra se ne pokrene :s a maloprije skinuo Cabal online , posto me prije nesto zajebavao i eto opet ga skinuo i opet me zeza
f4nt0mxdc0o je napisao/la:
u mene se et ne restarta nego samo ona slicica na sredini monitora stoji 5-6 sekundi i nestane ,igra se ne pokrene :s a maloprije skinuo Cabal online , posto me prije nesto zajebavao i eto opet ga skinuo i opet me zeza
isti problem meni bio,,, pre par meseci... nisam nasao nikakvo resenje za to.... dzaba skeniras ... re instal sistem jedino pomaze....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.