Ovako izbrisao sam cabal zb0g problema i instaliram ponovo , i sad cu uradit ono sa 382 i 382 patch , tako da znam kako uci . Samo da pitam ocel mi biti potreban patch 379 za pokretanje igre ?
Diskusija
Cabal patch pitanje KVICK
129 pregleda · 6 odgovora · otvorena 11.06.2008. u 18:28
OMG jeste dosadni vise sa Cabal'om !
imas forum Cabal Online ! Tamo sve pitaj ! I posjecujte stranicu sve pise, da ne spamate ovdje !
imas forum Cabal Online ! Tamo sve pitaj ! I posjecujte stranicu sve pise, da ne spamate ovdje !
skalou je napisao/la:
ejš ? ti to real ?
| OMG jeste dosadni vise sa Cabal'om ! imas forum Cabal Online ! Tamo sve pitaj ! I posjecujte stranicu sve pise, da ne spamate ovdje ! > |
ejš ? ti to real ?
Treabce ti svi update-i do 379.
Ne pitaj me odkud da skines. To ne znam.
Sada je updater uredu, samo njega pokreni i sve ce ti sam skinuti.
Ne pitaj me odkud da skines. To ne znam.
Sada je updater uredu, samo njega pokreni i sve ce ti sam skinuti.
skalou je napisao/la:
ladno
dosadni i b0gu i narodu
| OMG jeste dosadni vise sa Cabal'om ! imas forum Cabal Online ! Tamo sve pitaj ! I posjecujte stranicu sve pise, da ne spamate ovdje ! > |
ladno
dosadni i b0gu i narodu
tema velikim slovom = ban
100 pitanja o cabalu = ban
100 pitanja o cabalu = ban
Scandal odma pametuje sto je tema o cablu pa jarane ako treba liku sta se ljutis.
@skalau mozda lik nezna engkleski dobro pa nezna na forumu pa zato postoji ovaj site treba da pomazemo jedni drugima a ne samo da kritikojemo jedne druge hvala ***u sto su admini dobri ko hljeb inacebi pola gamersa bilo banovano HVALA!
@skalau mozda lik nezna engkleski dobro pa nezna na forumu pa zato postoji ovaj site treba da pomazemo jedni drugima a ne samo da kritikojemo jedne druge hvala ***u sto su admini dobri ko hljeb inacebi pola gamersa bilo banovano HVALA!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.