Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal, opisati

136 pregleda · 8 odgovora · otvorena 19.06.2008. u 13:56

JEdno vrijeme ste postavljali teme u vezi igre Cabal, ali ja sam bio nezainteresovan. SAd kad vidim da vas dosta igra tu igru moze li mi ko ukratko opisati u vezi cega je igra, treba li se platiti, i to. Otisao sam na stranicu ono cabalonline, ali ima sto podnaslova pa mi mrsko citat.
Hvala
skines igru...regas se..i update nesto i igras... .

@ igra ti je kao nesto neka cudovista i ti se sad boris sa svakim i to je to u biti

Zadnji edit: 19.06.08 u 14:00:14

Post dobio šamar od LizzarD

ma samo skines clinet innstaler...koji ti zauzima oko 40/50 kb...i onda preko njega skines igru...igra je free...ali imas neke djevole u igri koji se mogu kupit...ali mozes i bez njih igrat...samo napravis acc na njihovoj str. ....igra mi najvise lici na wow...mislim ta je tema..imas lika...i bildas levele...i tako to...ugl...zabavno a nije tesko ^^
               PhotoshopGod je napisao/la:
ma samo skines clinet innstaler...koji ti zauzima oko 40/50 kb...i onda preko njega skines igru...igra je free...ali imas neke djevole u igri koji se mogu kupit...ali mozes i bez njih igrat...samo napravis acc na njihovoj str. ....igra mi najvise lici na wow...mislim ta je tema..imas lika...i bildas levele...i tako to...ugl...zabavno a nije tesko ^^

kolika ja otprilike,zajedno sa updejtom?
Gunfort_ je napisao/la:
kolika ja otprilike,zajedno sa updejtom?

Ja mislim oko..1,3 gb...
Napravis sebi lika i levelujes ga tako sto: radis questove i dobivas experienca kojeg kad se napuni npr 200 dobijas novi nivo. Experianca mozes dobiti i tako sto ubijas cudovista.

Ma igra ti je slicna wowu, silkroadu i takvim igrama.

Igru ces skinuti na slijedecom linku: http://download.cabalonline.com/pds/071029_setup.exe

A ovo sto photoshop god kaze, ako ides tim putem da skines igru, skinut' ces 1 Gb (mozda i vise), a ako skidas "mojim" putem skinut' ces 800 Mb odnosno instalaciju igre.
smijesna igrica samo to da kazem grafika ulow

www.playrohan.com

idi vidi ovu igricu
emYR- je napisao/la:
smijesna igrica samo to da kazem grafika ulow

www.playrohan.com

idi vidi ovu igricu

debilu neđe drugo pa reklamiraj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.