Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal, Spirit Point

121 pregled · 5 odgovora · otvorena 29.06.2008. u 17:42

Maloprije sam dobio ono sp(spirit point) nakon dva dana. Znam da mi ono sluzi za kombo, ali mozel mi ko opisati kako da koristim kombo. Imam ikonu komba, pritisnem je pojavi se nakav combo gauge, i to me zbuni, potrosim sav sp a neubijem nikoga.
E sad...

Kliknes znaci na combo i taj gauge se pojavi...
To je jedna linija jel tako?...

Na toj liniji imas 2 crte... I sve sto trebas je... kad ti se puni ta linija.... i kada dodje izmedju te 2 crte upres spell kojim zelis napast.... kada uradis taj spell opet ti se ta linija puni... i ako hoces opet da napadnes kliknes na spell kad se linija napunila nedje izmedju one 2 crte....
I tako dalje...
Razmak izmedju 2 linije ce ti bit manji i manji kako vishe puta spell pogodis...

Trebal ti crtat?
Da kao sto je rulf reko

btw taj sp koristis na special skillove...odi na njih pa ces vidjet imaju 2 skilla
ja imam bersker mode i jos jedan tako nesh
combo mode se dobija na lvl 10 ... da bi aktivirao combo mod potreban je SP bar...on se puni udaranjem mobova ili jednostavno ''dance''..kada pleses primjetices da ti se puni SP bar...u combu samo moras da koristis skillove a ne normal attack..no moras da uskladis cool time kod skillova .. jer ako skill nije spreman puca ti kombo... to je to o combu
               f4nt0mxdc0 je napisao/la:
kakav bola combo ti 20 lvl lol

sp dobijas sa danceom imas u special svoje skillove sto dobijes od wizarda , uglavnom sp ce ti biti potreban od 50 lvl gl hf

A da tresnes tom supljom glavicom od neki zid od armitanog betona.
Cuj ne trebaju mu sp.
SP je spirit points. Oni sluza za izvodjenje specijalinh skillova. To su ti Combo, BM1, Bm2 i Battle Aura.
Napisali su ti kako se dobijaju. I vjeruj mi, kombo ti je najbolji prijatelj u igri. A samim tim i SP.
               f4nt0mxdc0 je napisao/la:
pa seljacino nepismena vidis li ti sta sam ja napisao?nisam napisao da mu ne trebaju i tacno prije 50 lvla mu ne trebaju ,jer tek kad na 50 lvlu dobije special weapon ,omg volio bih te vidi u rl kakav si brata mi seljacino jedna nekulturna

Po tvom postu se vidi ko je ovdje seljacina i ko je nepismen.

Pod prvo, od 10 lvl mu trebaju SP. Ne moze koristiti Combo mode bez SP. Treba 450 SP.

Pod drugo, na lvl 20 dobija Battle Aura. Da bi t koristio, takodjer mu treba jedna crtica SP, iliti 5,000 SP.

Pod trece, na lvl 30 dobija BM1 (Battle Mode 1).
Isto vazi kao i za BA, to jeste, trosi 5,000 SP.

Odatle i idiot moze zakljuciti da mu SP trebaju i prije 50. lvl-a, to jeste, trebaju mu odo 10. lvl.

Pod cetvrto, na 50. lvl-u dobija BM2 (Battle Mode 2). Tu ne dobija special waepon vec Astral Weapon. Da bi to koristio, treba imati jednu crticu, odnosno 5,000 SP. BM2 radi na slican princip kao i BM1.

I cisto da te obavjesim. Iz historije sam imao zadatak, da nacrtam porodicno stablo, i da sto dalje u proslos ispitamo korijene naseg stabla. I moram te razocarati. 7 generacija unazad porodica moje stare potice iz Banja Luke, dok su sa oceve strane bili begovi.
Nemam svoje "rodno selo" kao sto ga ti imas, tako da se vidi ko je od nas seljacina. I reci starcima da te nisu vaspitali kako treba. Naso si nekome starijem od sebe govoriti da je seljacina.
I nauci malo gramatiku. Ako nista, nauci kada ide veliko, a kada malo slovo. I nauci kada se koriste znakovi interpunkcija.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.