Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Nestaje mi slika desktopa

426 pregleda · 26 odgovora · otvorena 23.06.2008. u 15:03

Ovako imam frku ..

Nestane mi slika desktopa , taskbara , na deset sekundi i ponovo se vrati, svako deset minuta mi se to desava .. dok mi imsn ostaje na mjestu upaljen vidim onaj prozor .. mogu chatat. ..

Do cega je !?

Evo slika dok sam ovo pisao , cisto ne stane , gledao sam opcije autohide ali nije to ...

Non stop se desava ...

Skido sam i update nista , iso system restore , o5 nista , a formatiro sam ga prije dva dana..

Evo link slike ...

GameRww je napisao/la:
hahaha ljudi dragi,... stvarno imate psihickih problema... da si imalo pametniji skontao bi da je to virus i to ne samo neki virus nego NEMOZES GA IzBRISATI..:ZNACI NIKAKO.... moras sistem restore et gl i hf sa mucenjem ako me neposlusas imao sam istu situaciju

ti si taj koji ima psihicki problema.Slusaj,kao prvo nije virus nego je neka greska u exploreru koju treba popraviti i pokusao je system restore ali nije pomoglo.I kao drugo,da je virus system restore nebi pomoglo,kontas?Virus bi i dalje ostao
               NightWalker je napisao/la:
Malo corav ?

Nestane mi desktop citav , samo ostane ono sto je otvoreno winamp i msn.

De pogledaj slike biseru pa komentarisi onda.

I procitaj jos jednom sta sam napisao.

Spomenuo sam AUTOHIDE na vrhu gore idolu!

to je virus neki 100%....
ista stvar meni ....
i uradim ko neku pretragu nadje mi mlion nekih sranja i pobrisem i bude udure nekoliko dana i opet tako isto i onda ponovim postupak i tako ide u krug....
ak sam fulio jbaji ga
               BillGatesSon je napisao/la:
a jesi ti cuo za edit?

Kako da ne , duze sam ovdje od polovine portala ...

Cuo sam za edit, ali i da uradim edit neki i ne citaju lete da sto prije odgovore ..
               Gunfort_ je napisao/la:
ti si taj koji ima psihicki problema.Slusaj,kao prvo nije virus nego je neka greska u exploreru koju treba popraviti i pokusao je system restore ali nije pomoglo.I kao drugo,da je virus system restore nebi pomoglo,kontas?Virus bi i dalje ostao

prvo procitaj sta sam napisao pa se onda javljaj... fino sam napisao imao sam isti problem i sta mi je pomglo i da malo citas sta drugi pisu a ne samo da letis da spamas bilo bi nesto od tebe..a i jeste virus... znam... vjeruj mi.. i nemoze se izbrisati da je nezz ni ja sta... sistem restore je jedina pomoc pa TI NightWalker radi sta ti je cejf... al et .. gl & hf opet valjda ces uspjeti popraviti to
Imash virus koji uzima sve particije i kaci se samo na .exe fajlove.

Provjeri explorer.exe u task menageru, ako ga bude x2.. onda je to to.
               AlienzZ je napisao/la:
Imash virus koji uzima sve particije i kaci se samo na .exe fajlove.

Provjeri explorer.exe u task menageru, ako ga bude x2.. onda je to to.

Samo jednom u taskmanageru ima explorer.exe .. i blica kada otvorim manager...

ima i nesto wow.exe a uopste neam wow na compu xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.