Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lan Umrezavanje

183 pregleda · 11 odgovora · otvorena 23.06.2008. u 14:28

Znaci na Laptopu imam mreznu kartu al na ovom nemam da li je moguce da se umreze preko Kablovskog modema ?
Ne mozes ih umreziti preko modema.. mozes napraviti da djele kon. preko modema ... al nece moci oba bit konektovana istovremeno :S ... (Limited or no connectivity) ... Uzmes mreznu ... nije skupa i ako su samo dva pc-a samo kabal u jedan pa u drugi i tamo pomocu wizarda naravis mrezu ... ako ih imas vise zbavi router
http://gamers.ba/procitaj.php?forum=10&id=42335

imas ovdje objasnjenje kako umreziti
               Aftermath! je napisao/la:
Ne mozes ih umreziti preko modema.. mozes napraviti da djele kon. preko modema ... al nece moci oba bit konektovana istovremeno :S ... (Limited or no connectivity) ... Uzmes mreznu ... nije skupa i ako su samo dva pc-a samo kabal u jedan pa u drugi i tamo pomocu wizarda naravis mrezu ... ako ih imas vise zbavi router

ako mu je HS konekcija, tj motorola modem SB5101 ili SB5100 moze koristiti net na oba, ali mroa imat na oba mreznu M
               zerIN je napisao/la:
ako mu je HS konekcija, tj motorola modem SB5101 ili SB5100 moze koristiti net na oba, ali mroa imat na oba mreznu M

Ne moze... ja imam taj i hs kon. --- neki dan sam tako laptop prikljucio .. nema sanse .. jos + kad se dicinnect sa jednom moram resetovat modem da bi se connect na drugom :S
               xmAn je napisao/la:
lock temu poceli spamati

Jbg nemoze

aj suti molim te.. bar se trudim da pomognem ... vidi se ko spama... ako ne znas onda shhhh pls zalosno
Najbolje ti je preko Kabla ima jedna tema odakle sam je gledo i sve sam dobro nastimo cekaj bice edit dok nadem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.