Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Problem sa team speak!?

182 pregleda · 8 odgovora · otvorena 24.06.2008. u 00:11

Pozdrav svima,imam problem sa team speak-om instairam program za TS i sve podesim i problem nastane jer mogu da cujem sve ostale TS-ere ali oni mene ne,naravno sve sam podesio i na kompu,mic mi radi sigurno jer sam ga probo na na frendovom kompu...Pa ako je ko imo slican problem ili bi znao u cemu bi mogo da bude molim za odgovor..Unaprijed zahvalan
probaj namjestit u settings ( options , setup ili kako vec ) HOTKEY i vidi da nisi slucajno stavio negdje mute ostale

probaj da reinstall TS ili probaj mic preko msn-a
               53m1r je napisao/la:
probaj namjestit u settings ( options , setup ili kako vec ) HOTKEY i vidi da nisi slucajno stavio negdje mute ostale

probaj da reinstall TS ili probaj mic preko msn-a

I to sam probo,i preko msn,nema ucinka i dalje se necujem iako ja cujem svakog,cak i SOUNDmax mi pokazuje po sklai da microfone radi sve sam unmute na svim mogucim kanalima izlazima..itd tnx anyway
Odes opcije"settings" i ono drugo po redu (nemogu se sad sjetit kako se zove) udjes tu i podesis sebi mic.. i slovo koje ces drzat kad pricas
Kod prijatelja mic radi jer je na prijateljovom PCiju namjesten mic a kod tebe ne. Uvijek je bilo zanimljivih opcija u control panelu.
Rješenje
pogledaj na control panelu sound device ili promjeni sluske
Hvala svima na pokusaju,stvarno sam dosta i ja probo i control panelu i soundmax i more jos nekuh zvucnih programa,al kod mene je problem ocito malo komplikovaniji nego sto izgleda,kupujem novi mic ako nebude radilo fino preselim komp kroz prozor na cestu.. zatvaram temu...tnx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.