Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dota replayes i match

720 pregleda · 67 odgovora · otvorena 28.05.2008. u 19:10

Loki ovako cemo, aj daj ti meni vaseg leadera da se ja dogovorim sa njim.Uglavnom moj tim :

TMNT: ( Nindza kornjace )

_PrOfA_
ZaWn
Vakk0
sweetlaw
SpadeFive

zamjena: ( klupa ):

SonOfDeamon
unnamed
last_exile
1sm4

Igracemo 1.7.2008 u 22h, znaci igra se kao svaki cw... mapa za cw-a, pobrinite se da dodete svi. BTW. PRIMAMO JOS CLANOVA U KLAN !
ima li mjesta da se tu igra?
vidio me profa kako igram
               ASAS je napisao/la:
jah..na GGC-u sam asssasss

Dobar si momak mogu ti reci, al` onaj game je bio sheban, mass noob, od 5v5 ostalo 5v2, ali ipak ima te
Odigrat cemo
lol....ghost.. ti si jedan obican n00b ( bez uvrede ).. a vidi se i iz replaya... a i iz price... 1.protivnicka ekipa sve retardi.. autoattackeri + qop igras...

+ nauci prvo sta je cw pa onda prozivaj na njega jer ces se obrukat pa nikad ni normalan pub vise nes odigrat sa known ekipom...

2. 1v1 se po pravilima liga za koje trebas slati vouch request igra -apomsh do 15min ( ki ima bolji -cs) ili do FB pa je totalno relativno koji ces item praviti...
StaRPa7rio7_ je napisao/la:
lol....ghost.. ti si jedan obican n00b ( bez uvrede ).. a vidi se i iz replaya... a i iz price... 1.protivnicka ekipa sve retardi.. autoattackeri + qop igras...

+ nauci prvo sta je cw pa onda prozivaj na njega jer ces se obrukat pa nikad ni normalan pub vise nes odigrat sa known ekipom...

2. 1v1 se po pravilima liga za koje trebas slati vouch request igra -apomsh do 15min ( ki ima bolji -cs) ili do FB pa je totalno relativno koji ces item praviti...
e momak ghost ti moze biti babo u doti... zato stfu, jebote ova djeca prica nesta o doti niko veze nema-.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.