Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dota replayes i match

720 pregleda · 67 odgovora · otvorena 28.05.2008. u 19:10

2 teme zato sto sam noob u postanju na forumu .. prvi mi put pa pogrijesio
sa qop imas 10 denieva u sat vremena i to zoves pro igrom ....
               SKULL1 je napisao/la:
sa qop imas 10 denieva u sat vremena i to zoves pro igrom ....

Jesi ti kad igrao Dote , ha?
A mozda da pogledas Replay prvo... tad bi skontao da sam radio deny do lvl 7 a ostatak igre je hero gang...
tisu pls
               [SH]Gh05T je napisao/la:
Jesi ti kad igrao Dote , ha?
A mozda da pogledas Replay prvo... tad bi skontao da sam radio deny do lvl 7 a ostatak igre je hero gang...
tisu pls

sta ima veze ako si gango , vidim da si igro sa totalnim noobovima koji imaju 1,2,3 denia kroz cjeli game, i kurcis se scorom a imas 10 denieva , da si neznam kako gango moro si bit u laneu neko vrijeme ,nisi gango sat vremena jer jedan gang traje 2-3 min max
               SKULL1 je napisao/la:
sta ima veze ako si gango , vidim da si igro sa totalnim noobovima koji imaju 1,2,3 denia kroz cjeli game, i kurcis se scorom a imas 10 denieva , da si neznam kako gango moro si bit u laneu neko vrijeme ,nisi gango sat vremena jer jedan gang traje 2-3 min max

Ajd ajd .. mani suplje idemo 1v1 ... nick na GGC Gh05T
               [SH]Gh05T je napisao/la:
Ajd ajd .. mani suplje idemo 1v1 ... nick na GGC Gh05T

dota je team game ne mortal kombat pa da igram 1v1 iako s takvim ko ti i bi najradije. skupi 5 igraca pa se javi SKULL1 mi je ggc id.
               SKULL1 je napisao/la:
dota je team game ne mortal kombat pa da igram 1v1 iako s takvim ko ti i bi najradije. skupi 5 igraca pa se javi SKULL1 mi je ggc id.

Meni jos bolje... ne volim ni ja 1v1 al kad mi neko govori da ne znam igrati onda se mora
Javim cim skupim team...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.