Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warcraft III Frozen Throne version 1.22

196 pregleda · 19 odgovora · otvorena 04.08.2008. u 22:02

Hoću da igram dote preko neta, a nemam najnovije verzije 1.22, imam 1.21.Downloadam taj patch sa blizardove stranice i stavim u folder warcraft III i ovaj mi error izbaci,
Pokušavao sam i sa upgrade patchom od 1.21 na 1.22 i sa full patchom 1.22 isti error.Pomozite please.
I nemojte govorit reinstal please
zar netreba Burning Crusade imat a ne frosen throne ?
ako grijesim sorry al mislim da je tako...
hgamersMighty je napisao/la:
to je za WoW a ovo je za wc3 tft

i meni se to isto pojavi neznam zasto :(
hahahhahahahahahhahahahha :D:D:D:D:D:D:D:D
Burning Crusade je expanzija za WOW ne Warcraft III
oj sorry mozetel mi objasniti molim vas sad sam se zbunio kupio sam cd wacraft 3 i burning crusade sta sad ? :S
Reinstall :P
samo sad umjesto 1.21 instaliras 1.22 :P

...
inastal wc3 pa ft pa onda patch 1.22 :P
oj sorry mozetel mi objasniti molim vas sad sam se zbunio kupio sam cd wacraft 3 i burning crusade sta sad ? :S
nista hahahah . malo si pogresio kupovinom wc3-a :D :D ako si hteo da igras wow :D
instaliraj wc3 oba i roc i tft pa onda instaliraj 1.22 patch nemoj 1.21 uopste instalirati ili upgradeovati tako ce ti moci
O boze ... lazes majkemi... zajebajes se ... pa niko nije toliko ..ummmm nesnalazljiv (citaj gloop) ...

A za dotu, jel na orig. serveru da igras il eurobattle net ?
Pusti ove likove sto misle da znaju nesto
Ovako, Problem u ovome ti nije sto imas instaliran 1.21 ili 1.07 patch. Problem je taj sto si crackovao igru, a kad je crackujes ako nemas onaj orginalni file sto dodje kad install (war3.exe) nemozes vise patchovati.
To ti je sigurnosni protokol od blizzarda ;)
Reinstall ti je jedna mogucnost, sorry =/
Ili reinstall ili nadji nekog da ti send war3.exe (ne crackovan)

GL
mislim da mu je reset bolji od reinstal jer mu treba 5 min a za ovo minimalno 15 min
i radi 100% jer sam i ja morao reinst
hvala vama dvojici , meni je pomoglo , ja sam imao verziju 1.07 crackovanu i zato nije radilo , nisam htiop da otvaram novu temu jer sam ovdje ocekivao odgovor i dobio sam ga , evo koji je meni error izbacivalo
ej taj ti resseter neradi ja ponovo reset na 1.07 i opet isti error
jebiga ljudi , meni nema pomoci :S , neradiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :(
slusaj nux i ostali koji imaju isti problem , nemozemo da igramo preko neta dok je izidje crackovan patch , jer blizzardov sigurnosni protokol nam ne omogucava

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.