Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Trazimo igrace za clan

482 pregleda · 28 odgovora · otvorena 31.08.2008. u 21:52

Xd Dota Clan koji je ranije radio pod drugim nazivom i drugcijem sastavu trazi jos jednog (a mozda i vise) igraca za cw. Svi zainteresovani nek se javi na ovom topicu ili meni na pm (svejedno) po mogucnosti da imaju neke replaye ili preporuke od drugih igraca (igraci iz Sarajeva imaju prednost)

A kad nekog primimo idemo cugat, na racun klana, i naravno da se druzimo, normala!! :D
Cisto off-topic da izvucem najbolju stvar iz teme :).
A kad nekog primimo idemo cugat, na racun klana, i naravno da se druzimo, normala!!
dobro, mora se znati da clan ima sponzore, a to sto su sponzori clanovi clana to nema veze :D:D
Zar ste na to spali, da trazite clanove ovako , ccc :D
Odes ba Cro room , pravis igre sa 'known' igracima, vidis kako ko igra i onda napravite klan :D
Gh05T_ je napisao/la:
Zar ste na to spali, da trazite clanove ovako , ccc :d
Odes ba Cro room , pravis igre sa 'known' igracima, vidis kako ko igra i onda napravite klan :d
Ghost ti je jedan od "known" igraca :D
EVO MENE ZA KLAN......SVE INFORMACIJE MSN: [email uklonjen]
DOLLAR je napisao/la:
Ghost ti je jedan od "known" igraca :d
Ghost ti je jedan od 'utjecajnih' igraca... odavno sam ja presao tu 'known' granicu :D:D a igrao sam ja za njih .... tj. igram i dalje kad me zovnu :D
Gh05T_ je napisao/la:
Ghost ti je jedan od 'utjecajnih' igraca... odavno sam ja presao tu 'known' granicu :d:d a igrao sam ja za njih .... tj. igram i dalje kad me zovnu :d
bah...know u cro room :D ( noob room :D )
DOLLAR je napisao/la:
bah...know u cro room :d ( noob room :d )
Da da, opcenito je to noob room.. al kad dogovoris game.. fino ispadne.. siguran sam da ima 100-150 igraca s kojima se moze fino igrati
Gh05T_ je napisao/la:
Da da, opcenito je to noob room.. al kad dogovoris game.. fino ispadne.. siguran sam da ima 100-150 igraca s kojima se moze fino igrati
ima sigurno , samo ako znas kako tko igra mozes vazda gg napraviti
wtf... aj ocu ja u klan kolka mi je plata ? ... nemoras ti mene castiti samo plati, .. :)
SpadeFive je napisao/la:
wtf... aj ocu ja u klan kolka mi je plata ? ... nemoras ti mene castiti samo plati, .. :)
platit cu ti onoliko koliko te sad klan tvoj placa x2 jel moze?
M3n0 je napisao/la:
Hahhaha, prejako , nismo ga nista placali :D zasto placati nekoga ko samo s Ursom zna igrati xD
Salim se, dobro igra, moze vas poduciti :D
Da nebi bilo da nisam spamao svaki dota-thread,evo me tu sam :)..btw Gh05t evo ti replay sto sam ti govorio,mi vs mouz..

http://www.dota-allstars.com/replay/57863/index.html

a ovako,,ovim pokusavam uletit u taj novi pro Xd clan,koji cak i placa,za razliku od xGen,gdje nisam jos 1km vidio..Evo vam replay kao preporuka+ako treba par prekoruka od known igraca kao sto su Sk.Minitito,mouz.bluTgeiL,xGen clana,WICKED clana,IGG-Hyperiona,LAcoste_,MyM|H4nn1-,MyM|Mealk nije frxx,...joj sto se volim ovako preseravat sto sam ihcs a vi ne :):):)
Jesus je napisao/la:
Da nebi bilo da nisam spamao svaki dota-thread,evo me tu sam :)..btw Gh05t evo ti replay sto sam ti govorio,mi vs mouz..

http://www.dota-allstars.com/replay/57863/index.html

a ovako,,ovim pokusavam uletit u taj novi pro Xd clan,koji cak i placa,za razliku od xGen,gdje nisam jos 1km vidio..Evo vam replay kao preporuka+ako treba par prekoruka od known igraca kao sto su Sk.Minitito,mouz.bluTgeiL,xGen clana,WICKED clana,IGG-Hyperiona,LAcoste_,MyM|H4nn1-,MyM|Mealk nije frxx,...joj sto se volim ovako preseravat sto sam ihcs a vi ne :):):)
gade -.- (cisto da i ja spammam sve threadove)
M3n0 je napisao/la:
mojim se da nemas toliko :d
M3n0 je napisao/la:
meni se cini da mogu jos 3 takva platit! :d
aj budemo se dogovorili oko placanja :P
SpadeFive je napisao/la:
aj budemo se dogovorili oko placanja :p
i to sto kazes, vazno je samo da se igra a sve ostalo cemo se dog.

sad ozbiljno, imas clan? ako nemas mi dobro placamo ;D
ma nemam ... al' nemam ni vremena za to iskreno odigram na dan 1, max 2 partije... 4fun :) nekad je to bilo aktivno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.