Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kode5 Dota tournamment

153 pregleda · 10 odgovora · otvorena 20.10.2008. u 16:01

Evo, ne znam kako niko ranije nije ostavio, ali poceo je Kode5 dota turnir. Iz nase drzave su bile samo 2 ekipe ("zukici" i "extreme dota";) pri cemu su zukici ispali u prvom krugu dok su extreme dota dobili prvi krug protiv insane gaming-a (BR):

oficielna stranica : www.dota.kode5.com

extreme dota stranica na kode5 : http://dota.kode5.com/en/cup/teams/877/?cup=2

replay prve pobjede: http://dota.kode5.com/media/151/extremeDota_vs_Insanegaming.rar

Ovim nacinom trazim support bh igraca, ali i jos nesto. Imamo problema sa hostanjem, ima li iko ko bi nam mogo biti host u sljedecoj partiji? Igramo protiv brazilaca opet (najvjerovatnije) i imali smo problema sa lagom i hostanjem. Ima li iko dovoljno jaku konekciju?
Imam ja ajdlu sto nisi rekao danas kad smo se vidjeli....
tesko cete naci nekoga protiv brazilaca , a da bude dobar host.
Newbie je napisao/la:
tesko cete naci nekoga protiv brazilaca , a da bude dobar host.
slazem se, jedino da nadjete nekog SWE hosta...jedino to moze pomoci
swe conn FTW :)
can brate znas da bjezim sa predavanja tako da te i nisam cestito ni vidio. Znam da necemo naci dobrog hosta ali jbg bilo je vrijedno pokusati. Iako imam rodjaka u SWE. Moram obnoviti malo te rodbinske veze. :D:D
cannabis4mi0 je napisao/la:
Imam ja ajdlu sto nisi rekao danas kad smo se vidjeli....
go dado go XD ^^
Pa .. jedini dobar host izmedju BiH i BR bi se nalazio u Spaniji... ako tamo imas nekog tj. :D inace, 2-3 sec delaya vam je osigurano..
SWE(Sweden?)... kako to moze biti host.. znas li ti geografiju? :D
nista to neki turniri ovo ono...ovaj turnir ja mislim da za njeg zna 5 ekipa,,,,dodite na garenu Cro 2 room...trazite CripT-a da nadem ekipu da odigramo koji game, da vidim imal sta od vas :)
moze. match ne odbijamo nikad. petak navece recimo???
ma covjek nikad nije cuo za KODE .
Nagrada je mnogo veca nego za MyM Pride...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.