Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

Prijedlozi za novi GAMERS

3.722 pregleda · 109 odgovora · otvorena 16.05.2008. u 23:31

Kao što većina vas zna, već se uveliko radi na novom gamers-u.

Ova tema je postavljena da čujemo vaše mišljenje šta treba novo uvesti, nešto što ste vidjeli na nekom sajtu ili vam je naumpalo, nešto orginalno što niko nema i slično.

Ko da najbolji prijedlog, njemu bodovi.

- nemojte pričati o popravljaju 'greški' na trenutnom gamers.ba

- bodovi ostaju, i nick neće biti promjenjiv, pa ne morite na tu temu

- nemojte pričati o glupostimač…

____________________________________________________________________________________________________
č… glupost - izražavanje o stvarima koje nemaju veze sa temom o kojoj se govori pri čemu se koristi maksimalna količina retardizma, minimalni procenat mozga
Na drugim sajtovima sam vidio i svidilo mi se veoma

Grafikon na kojima pise vako

Vodoravno pise dani u sedmici
a ispod broj postova ali u smislu kao grafikon kao na ovoj slici ispod

Ali da bude u liniji koja ide prema gore ako imas puno posotva danas ili u mjesecu a ide prema dolje ako imas mal brojo posotova.
ma meni se ovako sve svidja (sto se tice pravila i toga)

samo promjenite dizajn stranice i eto malo uljepsajte i ukrasite.....ostalo sto se tice bodovanja i svega ostaloga, neka ostane kako je i sada....
               bok1 je napisao/la:
1 ) Prvo da je ovo cisti apsurd za nick " hajde ovi znakovi mogu da prodju , mislim da je to kjut i da je na mjestu " al brate , kako da mi uzmete ovog " Keca iz nicka (1) " mislim to je neprihvatljivo i nesvidja mi se !

2) Da Admini odaberu nekolicinu ljudi koji ce pisati vijesti , ne da to mogu svi

3) da date swima ove gluposti : boldove , galerije , itd itd itd.

4 ) da nePravite ranking izmedju onih sto imaju 1000 bodova i onih sto imaju 2 boda+ ( da nebude nikakvog bodovanja ) + Skroz da se bodovi ukinu

5 ) Da svi clanovi moraju provodit dnevno odredjeni period , te kroz to provedeno vrijeme dobiju taj neki " + " da bi mogli dizat teme

6 ) da odmah banujete sve koji pocnu spamat prvi dan

7 ) Hvala

Upravo to...

Kako cu ja sad izbacit Cvrku citav zivot mi ovaj nick?
Dodati blokiraj korisnika da ne moze pisati komentare moriti na GB i ostalo.

Staviti da na temi koju ti otvoris mozes brisati postove koji su spam da ne moraju admini sve raditi

Staviti da mozes obrisati svoju temu nakon pomoci da ne moraju admini.

Dodajte podforum silkroad (i ja mod. budem )

Staviti na porukama da se moze poruka prijavit adminima znaci ako neko psuje staviti samo prijavi adminu da se ne moraju teme dizat i to

Staviti vise upisa u GB nekad mi neko treba ne mogu se upisat ne mogu PM poslat jer je isto pun :S

Dodati nekinovi stvari na shop

Napraviti kakav kviz da bude npr 1 sedmicno nagrada bodovi

Dodati opciju vrati password ima ali ne radi

Aha i napravite na forumu kada nesto napises a ono dug text bude kliknes posalji a ono slucajno net stane ili nesto usere pa ne posalje kad ides back ne bude text :S da ostane text da se ne mora oept pisat

Odo silka ako se sjetim jos neceg edit cu

Samo onaj koji se nalazi na TOP10 moze napisati vijest.
Ima logicnih prijedloga..ali vrlo malo..
One koji hoce da naprave dernek od g.ba treba banovati dozivotno..
Mislim da obavezno treba zaduziti dva ili tri covjeka da budu lektori na stranici,jer je nepismenost na zavidnom nivou..
Izgleda odvratno kad citate postove u kojim od 50 rijeci u 36 ima neka greska (+70% "pametnih" postova).. I obavezno oznaciti nekako te "nepismene"..
Neko je spomenuo IQ testove.. IQ testovi koji se nalaze na netu su totalno nepouzdani,i to bi bilo jako komplikovano napraviti..
pozz!

p.s.bilo bi steta obrisati sve accounte (ja sam,npr. medju prvih 100 registrovanih na g.ba,tad je to bio csbih.com) i bilo bi mi jako zao da mi neko izbrise account..
Takodjer,mislim da ne treba davati povlastice nikom..Dovoljno sto ih ima g.ba staff..

p.p.s.Bodovi?!?Bodovi svakako nisu bitni pravim forumasima,to je tek mali zacin..

Post dobio aplauz od FataL

Mozda ako ljudi vole toliko spamati neka se naprawi poseban forum za spamere....

Znaci fazon je u tome sto se neprikazuju tamo na pocetnoj strani teme(Home).

Vec moras uci u taj forum , i npr sada svaki mjesed dana obrisete sve teme sto su tu (=

Hehehe... Ovo je cisto rad spamera receno nemojte me sada kritizirati ^^
BlackSheepXD je napisao/la:
stavite forum za mapping

da se malo zabavljamo....ali samo za maping...onako kad nam je dosadno da uradimo koju mapu

najbolje da kantu izbrisete

dodje neki novi udje u kantu..kad ono ima sta vidit..spammer do spammera
               epN`PiraT je napisao/la:
Zabranit pisanje "w" umjesto "v" ili "o" umjesto "0" i tako sto mjenjaju slova
Ukinuti kupoprodaju jer je postala smijesna
Napraviti podforum kupoprodaja

ovako za w,v i o,0 se slazem .

trebalo bi malo poradit na gramatici na forumu

kad se otvore retardirane teme da se pazi,DOBRO da se pazi ako je jedan GAMER dao odgovor i slijedeci koji napise post i isto/slicno napise odma Samar.2 puta to uradi ban ga.to mi je jako poocelo ic na zivce nevidjen spam
http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=9&id=21499

3.da se mogu brisat slike iz galerije

4.slazem se za ovaj edit

5.da se nepostavljaju teme na kojima neko trazim pomoc kao diskusiju i jos stavi da mu je hitno

6.da se malo popravi opcija trazi.jer malo je tesko u NEKIM slucajevima poterefit temu koju trazis ako sadrzi vise rjeci

7.da admini budu dosta stroziji.da mene i sve banuju ko otvori temu avatar ,pokemoni/yoguio i tako to

8.ko napise vise od 8 postova malo ga upozorit

9.da se nadje neki nacin za ovaj varez.neko otvori temu stavi 200 bodova i trazi link za download nekog filma/programa cega ti vec.ako se dogovorio sa nekim ,taj neko moze samo napisat pm i eto ga bodovi.znaci da admini mogu provjeravat malo te poruke.

10.da se ispravi top 10 pomagaca.

11.da se moze vise od 4 puta upisat u GB kao i Pm da se moze poslat neogranice broj.

12.ja se takodjer neslaze da se izbrisu svi acc-ovi ni postovil,al bilo bi fino kada bi se svima izbrisali bodovi jer ima ovdje dosta "sumnjivih" gamera naravno mislim dok je radio soft tutorial.znaci svima brisite bodove jer mi je nelogicno da neko moze imat 3000 admin bodova a takvih ima.....

13.sjecam se jedne teme da je neko napisao da se prati izlazak novih igrica i da se svaki mjesec/2 pise o njima.da malo prosiri se gaming da nije samo cs,wow .drago mi je sto sste vi admini uveli novu igru tmfv .sto se tice nje volio bi kada bi se svaki mjesec napravilo takmicenje naravno 4fun ,nikakvi bodovi i nagrade nego et samo da vidimo ko je bolji jer ovdje nema citova pa se nemoze rec ovaj/onaj vara

14.svaki drugi/treci dan imamo temu za mobitele.da se doda neki forum za njih

15.malo da se promisli o cofeshpu.ovako prvo se mora odluciti u koje svrhe ce se on koristit.mislim ono dosta se sporta ganja u zadnje vrijeme neke se teme izbrisu ,na nekima se bespotrebno spama.mozda da se izbrise ovaj podforum .i ja sam sam otvorio nedavno temu (od radosti ) za salku (kick box) al opet razmisljam da cofe shop je nepotreban.

16.kada se neko banuje i mi mu otvorimo profil da pored nick i onog sto pise crvenim slovima korisnik je banovan da pise i razlog zasto je banovan.tada se nebi taj isti korisnik registrovao i otvorio temu ra reason.

17.naravno jedna neizbjezna stvar.da se na plavom skinu popravi kupoprodaja i da pise kada je admin online.

18.da se pobrisu ovi korisnici sto se nisu ulogovali preko 5/6 mjeseci.jest ova brojka extra iima nas 23000 al djabe to evo danima gledam sve vise acc-ova nula postova nikad online.

19.da se malo aktiviraju vodici

20.slika sedmice.vidimo svakim danom nezadovoljne gamere slikom.prvi prijedlog za nju je da traje duze.drugi prijedlog je da se ukinu komentari jer idioti mi pokvare sve kad vidim napise photoshop.pa sta ako je photoshop ....da se ukine ovo predohdna jer mislim da dosta njih samo udari 200 slika prije i salje adminu.onaj ko upload sliku da ima mogucnost da izbrise komentare koji se njemu nesvidjaju ako se vec nece moc uvest opcija da se ukinu iako bi ona bila bolja
da se uvede ban na vrijeme ne uvjek 4 ever.

moze to
Da bi se registrovao moras poslati mail sa molbom administratoru !
               adiss je napisao/la:
Samo onaj koji se nalazi na TOP10 moze napisati vijest.

Glup prijedlog neki nebi htjeli pisat vijesti i tako bi ih mozda samo 4 pisalo vijesti ima u top10 i banovano korisnika...a mozda nebi nitko.......
nek pisu vijesti ko hoce tu su admini i oni prihvate .....tako ako je dobra vijest bice postavljena....et
ewo....necu nista posebno predlagati...ali...nemam nista protiw ljudi koji pisu mnogo postowa,ali postowi tipa "bravo extra sajt/slika/cs mapa" me mnogo nerwiraju....onda owo oko bodowa......pametno je ili ukinuti bodowe ili da se na 10 postowa ne dobija bod....nego da se bodowi mogu dobiti samo zaslugom/zaslugama....onda da se zabrane teme tipa "emica ili kalas" "mantis control ili mantis speed"(bila danas ta tema)....da se clanowi podjele u neke forume...znaci da swi clanowi nemaju mogucnost pristupa swim podforumima na g.ba.......da se zna ko je gdje....znaci pri registraciji izaberes 3 pdforuma i to je to.....a swojim zaslugama da se priwoli admin i da ti "otwori" wrata nowog podforuma......takodje da se smanji protekcija....
pozz

ev mojih par prijedloga

1. Da se ogranici Odgovaranje na temu svakih 15 min , znaci jednom odgovorish , morash cekat 10-15 min , ublazi se SPAM

2. Banovi na vrijeme , o velicini nacinjene grshke , od 24h - do mjesec dana , ako je fkt teshka grshka ono ban 4 ever

3. Samaranje likova koji pishu slovo "w" umjesto "v" , ubija u ochi

P.S nisam chitao sve prijedloge , tj. sve 4 stranice ako sma sta uzeo od nekog , nemojte se ljutiti

bye

EDIT: Dodati podforum za mobitele.

Zadnji edit: 17.05.08 u 13:09:45

VuK@BUREK je napisao/la:
ewo....necu nista posebno predlagati...ali...nemam nista protiw ljudi koji pisu mnogo postowa,ali postowi tipa "bravo extra sajt/slika/cs mapa" me mnogo nerwiraju....onda owo oko bodowa......pametno je ili ukinuti bodowe ili da se na 10 postowa ne dobija bod....nego da se bodowi mogu dobiti samo zaslugom/zaslugama....onda da se zabrane teme tipa "emica ili kalas" "mantis control ili mantis speed"(bila danas ta tema)....da se clanowi podjele u neke forume...znaci da swi clanowi nemaju mogucnost pristupa swim podforumima na g.ba.......da se zna ko je gdje....znaci pri registraciji izaberes 3 pdforuma i to je to.....a swojim zaslugama da se priwoli admin i da ti "otwori" wrata nowog podforuma......takodje da se smanji protekcija....

"W"

btw sto se tice prijedloga, vec iznad ima dobrih prijedloga ,tako da netrebam pisati jedno te isto.
ja bih ukin'o W i w !
Bodove uopste netreba ukidat jer bi 70 % membersa sa ovog foruma prestalo dolaziti...

Moja ideja da se uvede koliko je ko prove vremena na gamersu
recimo da ima vise podforuma i da imamo jedan sajt GamingUpload gdje mozemo uploadovati sve fajlove i bez chekanja da downloadujemo .. narawno ja sam to vech uradio ^^
www.pimpddl.com/upload .. max file size je : 700mb pa waljda je fin prijedlog da postane moj sajt prijatelj sa gamers.ba .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.