Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

Prijedlozi za novi GAMERS

3.722 pregleda · 109 odgovora · otvorena 16.05.2008. u 23:31

Kao što većina vas zna, već se uveliko radi na novom gamers-u.

Ova tema je postavljena da čujemo vaše mišljenje šta treba novo uvesti, nešto što ste vidjeli na nekom sajtu ili vam je naumpalo, nešto orginalno što niko nema i slično.

Ko da najbolji prijedlog, njemu bodovi.

- nemojte pričati o popravljaju 'greški' na trenutnom gamers.ba

- bodovi ostaju, i nick neće biti promjenjiv, pa ne morite na tu temu

- nemojte pričati o glupostimač…

____________________________________________________________________________________________________
č… glupost - izražavanje o stvarima koje nemaju veze sa temom o kojoj se govori pri čemu se koristi maksimalna količina retardizma, minimalni procenat mozga
Nemam volje čitat sve ove prijedloge, al mislim da bi jako dobro bilo ukinuti opciju otvaranja novih tema tek registriranim članovima, da bar imaju određen broj postova, il nešto sl.

Također, kod otvaranja novih tema kada se stavlja naslov teme, da se ako je moguće stavi "filter" koji kod unesenog teksta, odmah izbaciva teme koje sadržavaju riječi teme naslova koji smo počeli pisati. Ja sam član jednog foruma koji ima tu opciju, i ako ti treba link, javi se na pm.
Ili ako je ova prijedlog nemoguć, barem da se imena tema limitiraju na minimalno 15 znakova teksta, znači da korisnik nemože da stavi naslov teme "pomoć" ili "pjesma" ili sl. nego da bar napiše malo opširnije svoj problem.

toliko od mene

pozz
PRVO DA MI SE DA NAGRADA ZA OHADRWARE

Bodovi da ostanu, nisu oni bitni

p.s. Znaci najzlosnije je kad vidim postove i njih 90% je strasno. Znaci, kultura izrazavanje i gramatika i kako su sroceni ti postovi su katastrofa

AlienzZ je napisao/la:
Da bash kako neki spustaju na nivo koji onima odgovara

Yasmina ima tlinest

Moj prijedlog da se uvede "online time" i kad se korisnik zadnji put logovao.. et toliko od mene

ja imam tlinest, zato tu temu izbjegavam :$

btw, mogu sastawim kvalitetnije postove od drugih tlinestogodisnjaka :$ hhhh
Gledajuci online clanove i ukupno clanova shvatio sam da ih je sam od 200 do 250 BAS aktivno i nikad preko 230 nije bilo online.

prijedlozi.

1) Ako je neko ne aktivan neki vremenski period (3 sedmice) da mu se acc izbrise

2) jedan post na jednoj temi, ali edit opcija OMOGUCENA BESPLATNO

3) blok ka na messengeru da nemoze upisivat u gb ili slat poruke

4) onaj counter upisa u guest book OBAVEZNO skloniti

5) promijeniti default skin

6) napraviti neku "zabranu" za ne registrovane clanove (nemogu ulaziti u fanart forum, gamers ba ili sl.)

7) sticky opcija da se OMOGUCI

nickovi se mogu mijenjati ali samo ako damo primjerice 4 boda i da ADMIN promijeni nick

9) special characthers da se mogu stavljati u nickove (zamislite nick bok1 bez jedinice :S)

10) da se napravi kao ''test'' prije reganja (ako pogrijesi, radi test ponovo)

11) 400 bodova da se neki acc unbanuje

12) da se malo uredi ono "administrator'' u crnom skinu (ne jasno nekako)

13) reklamiranje nekih stranica da prvo admin pregleda prije postanja te teme

14) anketa da se omoguci kao normalna tema

15) bold mogu dobiti SVI

16) ovo bi bilo dobro: da se omoguci onaj ko palac prema gore i prema dole (na youtube-u oni komentari pa da se ocjenuje). Ko bude imao +10 dobija 5 bodova. -10 gubi 5 bodova

17) Gamers.ba server se treba napraviti za CoD2 i CS [steam ili non-steam svejedno]

1 kupovanje steam acc-a za 500 bodova

19) gramaticke greske MORAJU biti ispravljene od strane admina da bi guestovi vidjeli da smo ''obrazovani'' (ovo MORAM staviti pod navodnike)

20) bodovi da ostanu, ali da neke opcije [spomenuo sam vec] kao bold,italic,underline ili pojeftine ili da su besplatne.

21) Dva defaultna skina (novi se mora izmisliti)

22) tastatura u onu aming opremu se MORA dodati.

I to je to.

Pozdrav, i sretno sa novim G.Ba
I ++ da se nadovezem , ja mislim da nisam vidio taj prijedlog

Da se uvede opcija , ko na d.ba , da se vidi kad te neko citira.Ja nesto napisem na temi i skroz to zaboravim.Ak mi nek nes odg , pa se to zagubi. Et toliko od mene
Solari brate imash dobrih prijedloga,ali ja odem na more budem oko mjesec tako da prvi prijedlog nevalja.
Da odma kazem kad idem na more to je da se odmorim od kompa

Takodje tvoj drugi prijedlog nevalja bilo bi vrlo nepregledno

Eh mislim da je forum napredovo dosta u zadnjih par mjeseci,jedan od vecih nedostataka je sto nema dovoljno "kvalitetnih" postova.Bilo je tu par bugova koji su se rjesili ukidanjem nekih opcija korisnicima.

I mislim da ste malo previshe otishli,tema nFk vs NX nije trebala da se zakljuca.Uopste teme takvog tipa netreba zakljucavati nego jednostavno pustiti da se komentarishe uz to da admini prate temu i da se nezeljeni postovi osamare i izbrishu.

Cestitke adminima i moderatorima na trudu ulozenom tokom proshlog mjeseca

Gameri su se ustelili i uvijek na odredjenim temama neopazeno spamuju Tu bi se mogao spam smanjiti. Teme tipa: odigrani/treba se odigrati cw, svaka moguca anketa (pored glasanja, svako uredno napise sta je glasao) , pri "problem temama" konstantno ponavljanje odgovora - jedan napise, odmah trojca kao eho dodaju isto.
bolje bi bilo da se ogranici broj postova na topiku

recimo 5 postova za 1 dan na jednu temu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.