Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

Prijedlozi za novi GAMERS

3.722 pregleda · 109 odgovora · otvorena 16.05.2008. u 23:31

Kao što većina vas zna, već se uveliko radi na novom gamers-u.

Ova tema je postavljena da čujemo vaše mišljenje šta treba novo uvesti, nešto što ste vidjeli na nekom sajtu ili vam je naumpalo, nešto orginalno što niko nema i slično.

Ko da najbolji prijedlog, njemu bodovi.

- nemojte pričati o popravljaju 'greški' na trenutnom gamers.ba

- bodovi ostaju, i nick neće biti promjenjiv, pa ne morite na tu temu

- nemojte pričati o glupostimač…

____________________________________________________________________________________________________
č… glupost - izražavanje o stvarima koje nemaju veze sa temom o kojoj se govori pri čemu se koristi maksimalna količina retardizma, minimalni procenat mozga
da se uvede nesto kao kladionica, recimo neki CS mec i sad da se moze kladit na taj mech sa svojim bodovima ( posto oni ostaju )
min. ulog 10 - 50 bodova
max. ulog 100 - 200 bodova
- Notifikacije na indexu !!!

Da li me neko citirao po galerijama ili forumu !!!
Ne znam.. dal je bio prijedlog, nisam procitao sve.. al znaci da bude onako kao na SK-gaming..

1. Da se uvede "online time" i po tome pravi neki rank i posjete kak vec ide..

2. Da bude ono da svako moze kliknut "dobar post" "losh post"..

etc toliko od mene
               b0nez° je napisao/la:
- Notifikacije na indexu !!!

Da li me neko citirao po galerijama ili forumu !!!

Potpis na ovo ..

Da se uvede DOTA podforum,da ja dobijem moderatora

To je ono sto po meni treba da se uradi

Reklama :

Svi h8teri koji misle da su imba dodajte me na GG clientu . . ( id : TEMPZOR )
e vako nesto i od mene

1.volio bih da se moze skinovi đaba mjenjat da nemoras kupovat
2.posto svako malo neko stavlja temu pogledajte ovu igricu sigurno ce vam se svidit i prikazite svoj skor ss-om valjalo bi da se ubace neke igrice na forum i da se nabijaju neki scorovi i da se boduje,ko skine najbolji scor njemu idu određeni bodovi.
et toliko od mene

ps. i sto se tiče banovanih ljudi na forumu,da banovan coek moze na forumu trazit unban i npr..da recimo ko ima status pro da oni određuju za unban

Zadnji edit: 17.05.08 u 01:50:09

sve navedeno je udure

slazem se sa :

- ukidanjem bodova
- "administracijom" vlastite teme
- ukidanje ranka na osnovu bodova(procitaj prvo). Zasto ? Zato sto neki koji nikad nisu nista pametno napisali(a na forumu su 2 mjeseca) su pr0, a ja koji sam kolko tolko aktivan, pametnu prozborim kad-kad(ima nas 300+ takvih) smo n00bovi, camperi itd.

Moj prijedlog :

- stavite nam teletex (npr. ja neam orgiginal daljinskog pa nemogu teletex otvorit , a i ima ih mnogo sto nemaju modernije tv.e u svojim sobama)
- "kaznjavanje" neaktivnosti (kao na derneku)
- vise skinova
- mogucnost promjene nicka (za bodove )
- pod forum Skola(zadace, lektire itd.) Zasto ? Kolko god vi pricali ovo je gamers.ba a ne skola.ba morate znati da 80% ljudi na ovom forumu ide u skolu. Zasto onda nebi dali nasim gamerima(kojima gaming nije jedino u zivotu) mogucnost da zatraze pomoc ovdje. Npr : eo treba nekom prijevod njemackog, engleskog etc. ja znam njemacki perfektno. Zasto mu nebi pomogo ?
- Stalni download podforum (nesto kao riznica, ali za sve)

toliko od mene :*

PS. ako ostanu bodovi, obavezno da opet svi pocnu od 0. Pa da vidimo ko ce to imat 1000+ bodova za 3 dana
Mislim da treba dati svima bodova ili nesto uraditi po tome pitanju jer je to najveci problem na gamersu, svi zele te bodove i tako to..

Pa bi bilo dobro uraditi nesto po tom pitanju--
na indexu stavljajte teme koje vi izaberete i za koje vi mislite da su doslovne za gledat

a ove ostale ako su glupe il za spamanje samo da ih mozes vidjeti ako ides na forum---Ypodforum----> odredjena kategorija

to je za mene vrh svega sto bi vi mogli uraditi

teme koje su glupe nemorate brisati uopste neka ostanu u zaborav idu

ali teme koje vi izaberete nit ce biti spama nit koji kujac sam ce pametni ljudi davati normalne komentare

et valjda ste me razumjeli

po danu 20 tak tema na indexu neka bude 5 koje ste vi izavbrali ili 10

et tolko od mene a ovo ostalo ko ga slivi izdrzao sam 5 godina meni je super
prvo treba ukinuti ove bodove i shop treba mozda stavit da mozes imati galeriju i ostale ove mogucnosti sa odredjenim brojem postova na forumu.
-onda bilo bi dobro da ispod imena pise koji si trenutno rang na forumu i da se napravi rangovi ali ne ovo nap,pro itd. nego neki bolji rangovi koji ce se sticati sa brojem postova.
-dodo bi i neki podforum gdje bi se moglo pricati opusteno i gdje bi bilo dozvoljeno odstupanje od teme npr. gamers blablaonica
-onda bilo bi fino da se vidi potpis od svakog-a kada stavis post na nekoj temi a ne samo da se vidi potpis u njegovom profilu.
eto to je sto se trenutno mogu sjetit sto bi se moglo uradit a sada je na vama da odlucite
samo dota podforum
tempi moderatora?
wiwi,dollar,posioN,ra1n ovo su momci za koje ja znam dobro da igraju sry ako sam nekog izostavio....
od mene to nista vise ni nije bitno
1. Nemozes postaviti temu "Pitanje/problem" bez nekog minimalnog broja bodova

2. 10 postova dnevno maximala

Post dobio aplauz od FataL

vako moj prijedlog je da se nesto uvede da se placa na g.ba(ne znam ni ja sta to treba smislit)tako bi za nekoliko god. skupljali taj novac i organizovali neki veliki turnir gdje bi dolazile ekipe i iz drugih zemalja...
Zabranit pisanje "w" umjesto "v" ili "o" umjesto "0" i tako sto mjenjaju slova
Ukinuti kupoprodaju jer je postala smijesna
Napraviti podforum kupoprodaja
Ja bi ono ko na derneku... da se oznacavamo na slikama i to...

i da uvedete godine do 16...

SKORCY je napisao/la:

Cuj da se oznacavas na slikama

Ja stavim svoj desktop, a ti se oznacis u recycle bin-u ?

I za godine, cuj do 16 ...

Ljudi ovdje govore da bude uslov da imas 17, a ti govoris do 16 ...

+ nek neko pogleda to od admina ... : )

http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=38290&forum=26&page=2

Malo je taj iznad spammao ...

+ Sto se tice godina, nekako se spojiti sa cipsom Pa kad se registrujes moras broj licne ukucati

Moj 4. post na temi ---
Kad se te sve promjene urade pobrisati sve membere foruma pa sve iz pocetka
citam ovo i razmisljam
"VIP" mi se nesvidja zato sto se nebi trebali odvajati ovaj je vazan al ovo je neki noob tek se prijavio.
Dobro bi bilo rankovi po zaslugama recimo najbolji poster slika , ili najbolji pomagac itd.
za bodove cu reci samo 2 stvari 1. da se ukinu
2. ako se ne ukinu reset
i za stvari kao sto su bold,italic,underline,skinove,galerije netrebaju bodovi
i zaboravih ono za edit da se ukine
1.Kada dobijes komentar u galeriji da ti dodje kao na derneku Dobio si novi komentar ..

2.Mozda da stavite da se raja mogu oznacavati po slikama..Npr neki turnir pa se momci oznace da nemoraju samo pitati koje ovaj koje onaj..

3.Da se moze npr. scripta da vidis sam ko je online i da se mozes dopisivati sa njim preko te skripte ko facebook.com ,a ne porukama..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.