Diskusija
ESWC u BiH
1 pregled · 58 odgovora
Evo upravo saznajem od darkmana da se ove god nece odrzavati QESWC u BiH ! jer nemamo licence ! CITIRAM: " kao sto vam je vec poznato ovim starijim gamerima , to svi stariji gameri znaju, nasa licenca za eswc je ukradena i prodata. tako da BiH nema licence"
znaci ove godine odpada ESWC BIH. Jedino ako ko ima para i vremena moze se prijaviti u Zagrebu za eswc ali moraju biti najmanje 2 drzavljanina iz Hrvatske.
A za licencu ce se jos vidjeti sa nekim sponzorima da se potrude da to uzmu !
mislim sta je dati 15000 KM
http://eswc.clubforum.org/2006/media/bih/press2-bih.pdf
znaci ove godine odpada ESWC BIH. Jedino ako ko ima para i vremena moze se prijaviti u Zagrebu za eswc ali moraju biti najmanje 2 drzavljanina iz Hrvatske.
A za licencu ce se jos vidjeti sa nekim sponzorima da se potrude da to uzmu !
mislim sta je dati 15000 KM

http://eswc.clubforum.org/2006/media/bih/press2-bih.pdf
Zadnji edit: 25.04.08 u 18:17:36
Sigurno pripemas nesto.
Stvarno se trudis Dino nemam rijeci
Da nece biti qESWC opet ako***da ?
Stvarno se trudis Dino nemam rijeci

Da nece biti qESWC opet ako***da ?
ja bio u organizaciji drugog :S jaro da sada se organizuje bilo bi bolje , sada imamo sponzore i sve
bok1 je napisao/la:
pa znam skim sam igrao na eswc ebo ga ti, mozda si igrao na drugom snjima.al' na prvom eswc-u nisi !
| SLIKE - Pa pishe koya ekipa majmune mali .. chitaj KAKO SE ZOVE EKIPA ? |
pa znam skim sam igrao na eswc ebo ga ti, mozda si igrao na drugom snjima.al' na prvom eswc-u nisi !
http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=3&id=8772
Ew jedan text koji sam podawno napisao
, vak da pokazem vlastito iskustvo
Ew jedan text koji sam podawno napisao
, vak da pokazem vlastito iskustvo
Adisuki je napisao/la:
ja k0mentara od mene ^^ HAHAHA
| http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=3&id=8772 Ew jedan text koji sam podawno napisao , vak da pokazem vlastito iskustvo |
ja k0mentara od mene ^^ HAHAHA
Schulz je napisao/la:
Ma samo ti otvori temu, a ja cu doci da spamam
Svaki kvalitetan spam minimalno 10 nagradnih bodova od strane admina
. More i u markama, dobro idu bodovi na crnom trzistu 
A mores ti mojih bisera i na drugim mjestima citati
Meraklija, hocu cesce da te citam |
Ma samo ti otvori temu, a ja cu doci da spamam

Svaki kvalitetan spam minimalno 10 nagradnih bodova od strane admina
. More i u markama, dobro idu bodovi na crnom trzistu 
A mores ti mojih bisera i na drugim mjestima citati
red bi bio da se ponovno napravi taj event
dobro je bilo samo sto su kompovi karina bili ....a i perke je bio previse pijan da igra...ko zna da je bio trijezan mozda bi i dosli do finala..
cokn.D ruleZZZZ
cokn.D ruleZZZZ
st0k3 je napisao/la:
ti mu reci da je bio pijan
nemogu ti opisat kakav si ti bio kad smo igrali ...zombi ti nije bio ravan
| dobro je bilo samo sto su kompovi karina bili ....a i perke je bio previse pijan da igra...ko zna da je bio trijezan mozda bi i dosli do finala.. cokn.D ruleZZZZ |
ti mu reci da je bio pijan
nemogu ti opisat kakav si ti bio kad smo igrali ...zombi ti nije bio ravan
gAte4escApe je napisao/la:
kako sam ja ovo sve skontao potrebna je ta licenca za odrzavanje ESWC-a u BiH, koja naravno kosta nekih para.... pa postoji liu ikakva mogucnost od nas ovdje registrovanih 20000 gamera da se napravi neki z-r pa da se uplati ko koliko moze??!! ili mozda cak nesto u vidu onog sms broja pa da se moze iplatiti 1KM ili 2KM ili pak 5KM??!!!
mislim postoji li iko na ovoj nasoj BiH gaming sceni kome je stalo do toga??
Meni je stalo do svega ovoga... skidam kapu ovim momcima kao sto su fatal, schulz i svi ostali... halal vam cufta...
ali ne mogu oni to sami... hajmo se i mi ukljuciti u sve to i biti posnosni nasim postignucima!!!!
definitivno sam za bilo koji vid saradnje pa narode, BUJRUM!!!
| Evo upravo saznajem od darkmana da se ove god nece odrzavati QESWC u BiH ! jer nemamo licence ! CITIRAM: " kao sto vam je vec poznato ovim starijim gamerima , to svi stariji gameri znaju, nasa licenca za eswc je ukradena i prodata. tako da BiH nema licence" znaci ove godine odpada ESWC BIH. Jedino ako ko ima para i vremena moze se prijaviti u Zagrebu za eswc ali moraju biti najmanje 2 drzavljanina iz Hrvatske. A za licencu ce se jos vidjeti sa nekim sponzorima da se potrude da to uzmu ! mislim sta je dati 15000 KM ![]() http://eswc.clubforum.org/2006/media/bih/press2-bih.pdf |
kako sam ja ovo sve skontao potrebna je ta licenca za odrzavanje ESWC-a u BiH, koja naravno kosta nekih para.... pa postoji liu ikakva mogucnost od nas ovdje registrovanih 20000 gamera da se napravi neki z-r pa da se uplati ko koliko moze??!! ili mozda cak nesto u vidu onog sms broja pa da se moze iplatiti 1KM ili 2KM ili pak 5KM??!!!
mislim postoji li iko na ovoj nasoj BiH gaming sceni kome je stalo do toga??
Meni je stalo do svega ovoga... skidam kapu ovim momcima kao sto su fatal, schulz i svi ostali... halal vam cufta...
ali ne mogu oni to sami... hajmo se i mi ukljuciti u sve to i biti posnosni nasim postignucima!!!!
definitivno sam za bilo koji vid saradnje pa narode, BUJRUM!!!
kad smo vec kod toga hrvatska je dobila eswc i nesto sto bi vas moglo zanimati prenosi post jedan
Pozdrav svima. Šutilo se šutilo za ESWC jer se nije do prekjuče ništa definitvno nije znalo. Dogovoren je ESWC Hrvatska, napokon, pa se sada stvari brzo odvijaju jer datumi održavanja su 20. i 21.6. u paviljonu 7a zagrbačkog velesajma. Jedina službena disciplina je W3 razgradnja i jedina trenutno neslužbena disciplina je DOTA. Minimum da se i postane neslužbena disciplina je 10 klanova 5v5. Uz sam ESWC tokom vikenda odvijat će se i LAN party te partijana u subotu navečer uz renomiranog DJa i besplatnu cugu nakon upada. Sudioništvo na ESWC je 120kn a za LAN party i party 150kn. Za sudionike ESWCa je ulaz na party upola manji tj. 75kn.
Znači CS ovaj tren nije prisutan na ESWCu. Skupi li se 10 klanova sa dostavljenim podacima i nekom garancijom da će doći CS automatski ulazi u takmičenje. Doći mogu i timovi koji su mješani tj, koji sadrže i članove iz drugih zemalja. Tada se turnir smatra otvorenim prvenstvom.
Pozdrav svima. Šutilo se šutilo za ESWC jer se nije do prekjuče ništa definitvno nije znalo. Dogovoren je ESWC Hrvatska, napokon, pa se sada stvari brzo odvijaju jer datumi održavanja su 20. i 21.6. u paviljonu 7a zagrbačkog velesajma. Jedina službena disciplina je W3 razgradnja i jedina trenutno neslužbena disciplina je DOTA. Minimum da se i postane neslužbena disciplina je 10 klanova 5v5. Uz sam ESWC tokom vikenda odvijat će se i LAN party te partijana u subotu navečer uz renomiranog DJa i besplatnu cugu nakon upada. Sudioništvo na ESWC je 120kn a za LAN party i party 150kn. Za sudionike ESWCa je ulaz na party upola manji tj. 75kn.
Znači CS ovaj tren nije prisutan na ESWCu. Skupi li se 10 klanova sa dostavljenim podacima i nekom garancijom da će doći CS automatski ulazi u takmičenje. Doći mogu i timovi koji su mješani tj, koji sadrže i članove iz drugih zemalja. Tada se turnir smatra otvorenim prvenstvom.
A moze li ako su svi clanovi iz bih?
Bar da se igramo, ne moramo se ni plasirati ako pobijedimo. (ali necemo sigurno)
Bar da se igramo, ne moramo se ni plasirati ako pobijedimo. (ali necemo sigurno)
nisam bio ni na jednu ESWCu al namjeravam na ovaj doci
ihhhh... kad se sjetim tih vremena..
ESWC me kostao 400eura u ono vrijeme, to vam je ko sad 4000eura

sala mala.idite ba i organizujte se.. i mi smo hodali svukud po Bosni i van Bosne (mislim ova stara ekipa CSa, vidim boki je jos malo aktivan neka fino)
to vam je fino sjecanje ako nista
ESWC me kostao 400eura u ono vrijeme, to vam je ko sad 4000eura

sala mala.idite ba i organizujte se.. i mi smo hodali svukud po Bosni i van Bosne (mislim ova stara ekipa CSa, vidim boki je jos malo aktivan neka fino)
to vam je fino sjecanje ako nista

Post dobio aplauz od FataL
jeaN je napisao/la:
Eh moy dyeno ... nije niko vishe active ... a owa djeca staYleri... nema owde cs'a ^^
| ihhhh... kad se sjetim tih vremena.. ESWC me kostao 400eura u ono vrijeme, to vam je ko sad 4000eura ![]() ![]() ![]() sala mala.idite ba i organizujte se.. i mi smo hodali svukud po Bosni i van Bosne (mislim ova stara ekipa CSa, vidim boki je jos malo aktivan neka fino) to vam je fino sjecanje ako nista |
Eh moy dyeno ... nije niko vishe active ... a owa djeca staYleri... nema owde cs'a ^^
esdwc sjecam se matcha izmedu NX i dDd i danas imam hltv i gledam , igrala se mapa inferno ... bU bio prejak.mislim da je poslije tog prestao igrati
Ljudi, u Zagrebu je eswc 20. i 21.6. Prijavite se i dodite. Nama ionako treba jos ekipa jer nas nece biti nesto puno. Moze cijela ekipa bit iz BIH, Azerbejdzana, odakle god, ne mora biti ni jedan Hrvat. Pozurite s prijavama jer su do 31.05. jeftinije (90 kuna), dok su kasnije 120 kuna.
Sve informacije imate tu:
www.eswc.com.hr
da vas ne zbuni, na kraju stranice pod nagradama pise Pro evolution soccer 6, a trebalo bi pisati Counter Strike 1.6
Sve informacije imate tu:
www.eswc.com.hr
da vas ne zbuni, na kraju stranice pod nagradama pise Pro evolution soccer 6, a trebalo bi pisati Counter Strike 1.6
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.