Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ESWC 2010

3.306 pregleda · 99 odgovora · otvorena 06.04.2010. u 01:56

Dobro vece radni narode .

Napokon radosna vijest za sve nas dolazi od strane vaseg “nesposobnog” menadzera
Samir 'Insan' Radmilovic – a I svima vec poznatog moderatora
Armin 'LinuX' Gerina –e. Zavrsena je I ta farsa oko qESWC licence. Nakon 2 godine truda I zavlacenja, Armin (Linux) je u suradnji samnom uspio dobiti ESWC licencu. Naravno, tu je I Kurtagić Sead koji je prihvatio da se licenca registruje na I.C.Eki.

Danas smo dobili potvrdi mail I vec sutra se krece u organizaciju ovog sigurno velikog evanta. Citavu organizaciju smo na sebe preuzeli Linux, nera_f, 100kaa I ja, kao I kompletan IC Eki team I njegovi zaposlenici!

Pregovori s mnogim sponzorima su poceli puno ranije, ali ove sedmice se aktivno krece jer se do veceras nije znalo da li cemo dobiti licencu, tako da u toku ove sedmice mozete ocekivati novu temu s tacnim mjestom I datumom ( Sto se tice mjesta, za sad je tu Kino Igman, gdje se prvi put odrzavao qESWC, ako to propadne onda Mojmilo ili Dobrinja ).

Pobjednik ovog dogadjaja pored nagrada dobija I kartu za ESWC u Parizu.

Ova tema je cisto da vas obavjestimo da je licenca dobijena, da se krece punom parom u organizaciju tako da pocetak sledeceg mjeseca rezervisete za dolazak u Sarajevo.

Cujemo se ubrzo !

Na kraju samo jedna mala konstatacija, za ovakav dogadjaj, treba 30 000 KM, tako da nije bash sve na nama, nego I na sponzorima, ipak ovo ce biti turnir za pamcenje a ne obicni lokalni turnir.

Yebemo do kraja brate, s tobom na celu do kraja
nebo je granica za one koji ne postizu vise hihi

samo deriii
Auff drama napokon nesto radosno i u ovoj drzavi racunajte na nas ; )
Svaka cast ! GL sa svime ;) Kad se bude odrzavalo BiH ce biti "centar svijeta" :D
Ma to kad Samke organizuje mora biti kako valja!
Počinje aktivno spremanje za ovaj događaj , čast se uopšte pojaviti na jednom takvom mjestu .

Tebi , linuxu , cijelom Eki centru , te svim navedenim , želim čestitati od srca za ovo , ipak ovo nije mala stvar .

Još jednom , svaka čast.
Samo naprijed

100kaa, Bogdan (Samir), nera_F kad su kombinaciji mora da bude pozitivan i kvalitetan rezultat pa ne znam ni ja sta da je u pitanju , eto momci svaka cast, pogotovo Samketu i Linuxu ,

***** Momci samo nebo vam je granica *****
Zaradio si respect od svih nas , ni sam ne znas kakav .

Svaka cast , samo tako . :)
Cim se ozbiljan covjek primi posla to mora da valja , a ne ko neka djeca koja nesto pokusavaju ipak tu je iskustvo i godine

Neam sta drugo reci nego rijeci HVALA i samo mogu cestitati

Nakon dugog vremena opet mozemo ici na qeswc

Gl vam sa pripremama i sa svim ostalima

Ak vam bude sta trebalo tu sam jes da je daleko carsija - ilidza al ak zatreba sta sa carsije javite

Svaka cast
Polahko ljudi...

1. Linux koji se borio kad nikog nije bilo.
2. Ja i svi ostali...

Nemojmo se zavaravati, momak je zasluzio veliki respekt, ja sam tu dosao kao podrska, jer ja imam sve ono sto je njmu falilo tako da je to ispala idealna kombinacija, do sledeceg javljanja !

Post dobio aplauz od vLexinho

Svaka vam cast !

Nadam se da ce ESWC ubuduce biti redovan bez velikih pauza. Sretno u organizaciji =)
Svaka cast

Napokon da se i to vise zavrsi.
cestitke svima.. samo naprijed ljudi moji! uz vas do kraja ♥
Svaka cast Momci

ABD , da se sve zavrsi kako planirate

Nadam se da cu doci da i to dozvim

Sretno jos jednom Good Job
e sad nek se j**e ko je sumljo u ovog covjeka :P...

samire samo nogama ... hajmo na more odmorit ^^
Konacno .

Sretno onima sto imaju mogucnost da igraju

Dobra zabava momci

Post dobio šamar od nera_f

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.