Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ESWC Pariz rezimei ?!?

559 pregleda · 24 odgovora · otvorena 24.07.2010. u 03:55

Nedavno je zavrsen i taj famozni ESWC u Parizu i jos famozniji za nas jer je i predstavnik BiH, eu4ia, ucestvovao na tom svjetskom eventu.

Znamo vec kako je protekao qESWC BiH, nera_f nam je vecinom prepricavao.

Medjutim, fali ona glamur strana price, nas predstavnik eu4ia u Parizu. Niko od sudionika tog velikog eventa se nije sjetio ili mozda udostojio da napise jedan rezime. Njihova vidjenja svega, dozivljaji, mecevi, anegdote i qESWC BiH i u Parizu. Kako, kuda su putovali, grad Pariz, jesu li upoznali nekog elitnog igraca, opis eventa, slike itd. itd. da ne nabrajam. Ipak ne ide se svaki dan na jedan takav svjetski event i svjetsku metropolu Pariz, u prevodu jedno od putovanja zivota za nase predstavnike. Ja mislim da bi ti rezimei i price sigurno motivisale mladje generacije sto se tice buducnosti naseg gaminga.

Ostali smo uskraceni za par rijeci sto se toga tice.

Sta vi mislite?
Samo oni i njihovi najblizi znaju kako im je bilo... Ali ne bih da ulazim u to... Ako oni misle da ne treba, nek' im bude tako.
Garant se seljaci napili navecer i pozaboravljali
pa bolan ne bio... boli njih ona stvar za ovaj sajt.

Htio sam bas rec zar stvarno mislite that they give a fuck

Niti su tu aktivni pa cemu da onda bilo sta pisu ovdje. u jednu ruku pametno
treba ih nac', ubit hljeb u njima dok ne progovore.. možda i nisu išli tamo.. otišli u prvu kafanu potrošili pare..
Zaboravih stavit u vote "Prebit ih" =D
uradili su sta su uradili oni su pokazali ko je gazda jos jednom na kvalifikacijama, i da su spickali pare ko sto kazete na nesto to je njihova stvar

Go Go eu4ia
w0n3z je napisao/la:
Zanimalo bi nas sve da su dosli do finala,a vako ne.
E jel boga ti ? Ti ako sastaviš neku ekipu ovdje u Bosni i pobjediš na qESWCU i ODEŠ UOPŠTE na ESWC ( da ne pričam o tome da grupnu fazu prođeš ) ja ti dam šta god hoćeš, samo prstom pokaži. Nemoj dečko bezveze da se blamiraš.

@tema: Neko reče "Boli njih ku**c za ovaj sajt" pa izvini jarane, ko je ovdje stalno pisao, Go Go eu4ia i slično ? Sigurno memberi ovog sajta a ne neko drugi. Teme su imale po preko 100 odgovora što se tiče njih. I kad je ispalo da neće ić, da nemaju para svima krivo, svi tužni, a kad su otišli i vratili se nisu napisali ni "Hvala na podršci."- Zar je teško bilo samo te 3 riječi napisat' na povratku ? Al eto, njihov obraz, nek rade šta hoće...
Da su nam mislili neke utiske prenjeti uradili bi to odavno, a ovako i sam znas da im puca neka stvar..
codex je napisao/la:
Zaboravih stavit u vote "Prebit ih" =D

Oplako sam na ovo.

Ma popili koju i otisli spavat , njihova NAVIKA

kthx bye !
Volio bih ćuti rezime :r
elitewow je napisao/la:
E jel boga ti ? Ti ako sastaviš neku ekipu ovdje u Bosni i pobjediš na qESWCU i ODEŠ UOPŠTE na ESWC ( da ne pričam o tome da grupnu fazu prođeš ) ja ti dam šta god hoćeš, samo prstom pokaži. Nemoj dečko bezveze da se blamiraš.

@tema: Neko reče "Boli njih ku**c za ovaj sajt" pa izvini jarane, ko je ovdje stalno pisao, Go Go eu4ia i slično ? Sigurno memberi ovog sajta a ne neko drugi. Teme su imale po preko 100 odgovora što se tiče njih. I kad je ispalo da neće ić, da nemaju para svima krivo, svi tužni, a kad su otišli i vratili se nisu napisali ni "Hvala na podršci."- Zar je teško bilo samo te 3 riječi napisat' na povratku ? Al eto, njihov obraz, nek rade šta hoće...
Tvoj post govori sve, mislim da treba malo da se i stide, ipak je G.ba bio "glavno mjesto" sto se tice organizacije i podrske, ali takvo je vrijeme doslo da je i reci: "Hvala!" postalo tako tesko
FritzzYYYY je napisao/la:
Tvoj post govori sve, mislim da treba malo da se i stide, ipak je G.ba bio "glavno mjesto" sto se tice organizacije i podrske, ali takvo je vrijeme doslo da je i reci: "Hvala!" postalo tako tesko
Zahvlalio se Soble na pordrsci
nera_f je napisao/la:
Zahvlalio se Soble na pordrsci ;D
Zahvalili su se preko one emisije , ne znam tacno ime. Gde su Laquile i Soble bili gosti. :)
Nekontam , svi vi sto njih pljujete i ne podrzavate , mlatite gluposti i nista vise :/
eu4ia je pobjedila na qeswc -u i ima pravo da ide , ima pravo da nikom nista ne govori kako je bilo tamo , to je njihova stvar ? Vasa je stvar da vi njih podrzavate , jel su vas oni tjerali na to ? Da ih podrzavate ? Nisu, pa zato , glupo je sto pisete take komentare , a i zahvalili su se preko emisije , laquila i soble , al jbg , neki dodju jednom u mjesec na sajt , ne prate nista , i sad kad su vidjeli temu , kao oni su iznervirani , i sledeci qeswc , eu4ia ce pobjedit , oni ne treniraju nista ne rade al su najbolji , nemate im sta prigovarat
ha ya ..
poz

Naravno da bih volio cuti rezime, ali oni ne ulaze cesto na gba tako da nista od toga.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.