Pozzz svima ....
Javljam se evo ovdje kao jedan ajmo reci ( tehnicki ) su organizator, vlasnik OC ENTER-a.
Prvo, ne trebate pricati price tipa *organizator sr*nje, organizator pokro' repa i sl*. Tacnije vl. licence, kao sto je nerra_f rekao, po ugovoru sa Game Solution-om koji upravo stoji ispred mene .... ( zbog pravnih razloga ), jer ja ne dam obraz ( prvo svoj pa onda ENTER-ov ), stoji da je vlasnik licence duzan da isfinancira ili ti ga isfinansira odlazak pobjednika na svjetsko prvenstvo.
Shvatite, kao sto je nerra_f rekao, poslali smo oko 60 zahtjeva za sponzorstvo i niko nam se nije javio, sem gosp. Denisa Zvizdica koji je obecao ( a jos nije uplatio )
500 KM
hehehehe .... Hvala mu ovim putem ipak ..... Općine Ilidža koja nam je dala prostor ( 4 dana * 800 KM = 3200 KM ) ali za DŽABA! , DISTI koji nam je dao 30 računara na korištenje ( 10 računara + 4 dana = 8,000 KM, sto jest 30 računara + 4 dana = 24,000 KM ) moja Ekipa ( ENTER-a ) koja je dala život u 4 dana, nismo spavali uopce, a neki od nas imaju i porodice, sebe prvog navodim, nisam vidio kako treba vlastito dijete, zajedno sa Seadom Kurtovicem, 4 dana.
Sve ove cifre su izrazito velike cirka 30.000,00 KM !!! - a sve dobili potpuno besplatno. Toliko bi nas inace kostalo da nije bilo "dobrih ljudi".
Kao su organizator, javljam se cista obraza, sa velikom zaloscu sto ekipa ne ide,
( ja tu informaciju jos nisam cuo niti je meni licno potvrđena ) - jer nisam uopce upucen u daljnja desavanja poslije one noci.
Napominjem jos nesto. ALI JAVNO !!!
DA NIJE BILO ENTER-A ( MENE ) QESWC SE NE BI ODRŽAO ZBOG PREVELIKIH TROŠKOVA. - ovo pisem samo nekim ljudima koji su me one noci izbili iz cipela, zbog toga sto su se upravo TAKO IZRAZILI ( da ENTER nista nije uradio i ........................ ) nije bitno , ja ih necu navoditi, sami ce se prepoznati, jer je ENTER obezbjedio salu za odrzavanje i jos mnogo sto sta ali necu dalje ici.
MOMCI KOJI SU RADILI I KOJI SU LICNO, NA MOJ TROSAK, TROSAK DENISA KLACARA, ONE NOCI DOBILI ZAHVALNICE, NIKO SE NE BI SJETIO DA JA I DENIS KLACAR NISMO .....
Uostalom, ja svog kolegu Seada branim ovim putem, svi smo se nadali da ce mo moci dobiti ta sponzorstva ali NE.
Ko ce meni platiti telefonski racun od 200 KM =?
Ko ce meni vratiti dragocjene dane koje sam mogao provesti sa svojim djetetom ?
Ko ce meni platiti novac ( 20 KM po danu ) od cigara, kafa, hrane.
Ko ce mi vratiti 4 ne prespavane noci, da ne navodim dane prije pocetka, slanje zahtjeva, pisanje istih i sl.
Znate ko, NIKO!
Ali svi mi IDEMO DALJE. Bitno je da smo organizovali EVENT na jednom zavidnom nivou, na kraju krajeva.
Meni je iskreno zao zbog ovoga, iako nisam upucen ni u sta od one noci. DOSTA OVDJE STVARI NISAM VEOMA BITNIH PO MOJE ZIVCE, STRPLJENJE, PRAVEDNOST I SL. NISAM NAVEO, ALI ONI KOJI SU TU BILI ZNAJU PRAVU ISTINU.
Napominjem jos nesto, ne bjezim, licno od ovog problema, ( ukoliko je tacan a bok1u vjerujem ) da jeste.
MOLIM VAS PROCITAJTE GORE NAVEDENE CIFRE I OSTALO BOLDIRANO, SVE CE VAM BITI JASNO. SIGURAN SAM DA CE SE SEAD POTRUDITI DA MOMCI IDU JER OBRAZ JE U PITANJU AKO NISTA.
Jos jednom se zahvaljujem, ili ti ga "ZAVALJUJEM"

svima koji su ponosno i zasluzeno dobili zahvalnicu za odlicnu organizaciju qESWC-a " nerra_f, walter_wolf, Denis Klacar ( assasin ) , Asim Delalic ( WICKY ), NOX ( denis omic ), Sead Kurtagic, Linux, i JA

ukoliko sam nekog zaboravio ... neka mi HALALI ( oprosti ).
i u koliko sam negdje pogrijesio takodjer mi oprostite ....