Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ESWC - NE IDE SE ? 2010 :(

4.396 pregleda · 114 odgovora · otvorena 13.06.2010. u 01:21

Samo da kazem par recenica :

- Ponedeljak zadnji rok za uplatu , ako bude do ponedeljka uplatjeno ici cemo u Pariz a ako ne , onda cemo cekati neku drugu godinu da odemo tamo

- Pare su se trebale do sada uplatiti ali nisu , razol0g ni ja sam nzm .... al et` ugl nishta sada za sada

- Razocarenje je prisutno , al et zadnJa nada netje umrijeti do ponedeljka , mada mislim da smo posle svega zasluzili da odemo tamo :/

et`c s ljubavlju :|

eu4ia rullz
Nemaju para, popili sve
Danas nedelja. Banke ne rade. Kako će oplatiti do ponedeljka ? Može li se online žiralno ?
kol'ko kesha treba da se uplati ?

;|

~ volio bih da ode euforija, nije odavno
riaad je napisao/la:
kol'ko kesha treba da se uplati ?

;|

~ volio bih da ode euforija, nije odavno :D
ma otsili su oni davno
nezz sta da kazem, suvisno je nagadjati dok se ne jave organizatori ( insan i linux )
nighty1zhe je napisao/la:
nezz sta da kazem, suvisno je nagadjati dok se ne jave organizatori ( insan i linux )
Ma to nema nikakve veze sa njima, nego je do glavnog organizatora. Koji treba da uplati pare, ko zna šta je s njima
6000 dolara or ti ga d0dje 10000 KM

koye su potrebne do ponedeljka na racunu ak se neko smiluje

Ako se neko nesmiluJe ode u Stasnet da zaradim za dopunu od 5 km :d
Nije to do njih. Stvar vise sile.

Para nema niti ce ih biti. Sve sto je moglo da bude, nema ga.

Adio licenca. Zauvijek !
TI ! neznas nishta , netjes ni znati.

Organizatori nisu orgabizatori , wetj neko drugi

Oni su samo bili " ISPOMOCH " tjek0m te organizacije
1.Pesma za eu4iu !!!!!

Nedelja je zvanula u srce me ganula oni joj pare predaju nimalo se nakaju,zastani sunce ne sijaj mu, molim te danas ne prijaj mu lite kise hladne vode Eu4IA ode . lite kise hladne vode Eu4IA ode ....

Ispod nasih prozora zacula se muzika, navijaci se spremaju zdrave se i pevaju.....

Nemamo vise vremena da joj budemo voljeni, oni bez reci odlaze nama suze polaze.Zastani sunce ne sijaj mu molim te danas ne prijaj mu lite kise hladne vode Eu4iIA ode , lite kise hladne vode Eu4IA ode , eu4ia ODE !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bVOd51qW-C4
Tesko da ce neko dat 10k zbog igre..
Zelim vam svu srecu i Boziju pomoc da odete :)
Em ovom prilikom zheLim da se zahvalim : nera_f , Linux , Insan i amiru , denisu , maloj emini , nordixu , peletu , sebi

Sve smo uradili gratis i et`

Pusa , njih0v obraz nem0yte uprljati ,)

Pusa
bok1 je napisao/la:
Em ovom prilikom zheLim da se zahvalim : nera_f , Linux , Insan i amiru , denisu , maloj emini , nordixu , peletu , sebi

Sve smo uradili gratis i et`

Pusa , njih0v obraz nem0yte uprljati ,)

Pusa
Nemoj tako bok1, uplatice u ponedeljak (nadam se)
bok1 je napisao/la:
TI ! neznas nishta , netjes ni znati.

Organizatori nisu orgabizatori , wetj neko drugi

Oni su samo bili " ISPOMOCH " tjek0m te organizacije
bok1 prestani pisati vise ovako .
Dok skontam sta si napisao mogao sam 3 x napisati post

~ Stvarno bi bio isfur da su se toliko pojedine ekipe trudile i sad ko osvoji da ne ode .....
Plus u organizaciji ko je sve nastimao da eswc prodje kako treba i ti likovi radili dan i noc i sad sve to propadne u vodu ..
Pa u onom intervjuu su naveli sponzore neke, te su tražili od gradonačelnika za pare neke..
Ovo je Bosna !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.