Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ESWC

286 pregleda · 13 odgovora · otvorena 08.04.2010. u 20:18

Pozdrav !

Dakle interesuje me konkretan datum vec navedenog toura .

Pricam sa sefom I.C - a "Pirates" , pa smo odlucili da organizujemo tour za mladju raju . I dali da organizujemo prije ESWC-a ili poslije (Kako vama odgovara)

9-)
xpallyftw je napisao/la:
26 - 27 tj za 40tak dana XD
ne nego od 22 do 25 Maja na ILIDZI!

Post dobio šamar od nera_f

neddie :D smem li ja da igram? :$

Post dobio šamar od nera_f

22 i 23 Maj.

Ako hoces organizuj... Na temi eswc ako si pratio vec ima datum, napisao sam u jednom postu + 5 puta posle napisao da ce u subotu ili nedelju biti konacna tema !
nera_f je napisao/la:
22 i 23 Maj.

Ako hoces organizuj... Na temi eswc ako si pratio vec ima datum, napisao sam u jednom postu + 5 puta posle napisao da ce u subotu ili nedelju biti konacna tema !
oj jbt,

haj mi ocijuti reci kako ces 35 ekipa gurnuti da igra za ta 2 dana. Jedino ako ce se citavu noc igrati, ali ko ce ti toliko se zamarati
IFC je napisao/la:
oj jbt,

haj mi ocijuti reci kako ces 35 ekipa gurnuti da igra za ta 2 dana. Jedino ako ce se citavu noc igrati, ali ko ce ti toliko se zamarati
inace se desi da se cijelu noc igraju cw-owi. sad sve zavisi od broja racunara.
vane je napisao/la:
inace se desi da se cijelu noc igraju cw-owi. sad sve zavisi od broja racunara.
zamorno brate. Neki ce klanovi gdje je manja raja, ako produ grupne odustati od toura, jer roditelji cine svoje.

E mene vala nece uzeti sa tog toura, makar bili Ms and Mr Smith
IFC je napisao/la:
oj jbt,

CIjeli dan , cijelu noc , cijeli dan , cijelu noc !
[color=green]Nema stajanja zgrabi frag[/color]
Sjednes i picis 48 sati 5 mapa ISTIH .

~Nema vece gotive.
mirofa je napisao/la:

CIjeli dan , cijelu noc , cijeli dan , cijelu noc !
Nema stajanja zgrabi frag
Sjednes i picis 48 sati 5 mapa ISTIH .

~Nema vece gotive.
haha

hoces dolaziti i skim?
moramo se upoznati
hajde sad fino,da ne trazim po temama...
Kad je tur? gdje? jel se uplacuje na ruke,il' na ziro? ajde organizacija ipak je to ESWC nie neki random turnir.Napravite posebnu temu samo za cs! P{}Z HW@L@
nessajaaaaaa je napisao/la:
hajde sad fino,da ne trazim po temama...
Kad je tur? gdje? jel se uplacuje na ruke,il' na ziro? ajde organizacija ipak je to ESWC nie neki random turnir.Napravite posebnu temu samo za cs! P{}Z HW@L@
U subotu sve :

tur 22 i 23 maja, uplate 95 % da ce biti preko ziroracuna...

Vise detalja u temi u subotu navece ili nedelju po danu jer ce se vise detalja znati tek tad

@ Sniper solider nije tvoje da se brines, valjda nismo ni mislili da se na 10 racunara igra !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.