Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 114 bodova

Extra program + meni mala usluga

558 pregleda · 11 odgovora · otvorena 11.01.2008. u 00:11

Ajd nek neko skine ja necu , virus ha ?^^
Nije virus pajdo, nisam na to spao da dilim viruse...
Nemoguce.
Pomjesao si stvari,
Postoji mini diskovi koji se koriste kao no cd krak,na njima stoji sve kao na orginalnom cd-eu ali nemozes nista otvoriti.
To sam razumijeo kad sam instalirao BF2 jer se koristi mini disk koji je tezak 20 mb i rijesava problem sa deamon tools da nebi morao stalno imat orginalni cd u dvd rom_u.

Znaci nemoguce to uradit,Ovaj sto imam ja mini disk sa njega nemozes nista procitat niti copirat vec samo stoji kao da imas cd u dvd rom_u.
Znaci nula bodova.
kgb kompresor

nije virus vec je istina kompresuje fajlove samo sto ce ti malo duze potrajat dok budes extract radio tog fajla koji se kompresovo

KGB Archiver is the compression tool with an unbelievably high compression rate.
Unfortunately, in spite of its powerful compression rate,
it has high hardware requirements (I recommend processor with 1,5GHz clock and 256MB
of RAM as an essential minimum). One of the advantages of KGB Archiver is also AES-256
encryption which is used to encrypt the archives.
This is one of the strongest encryptions known for human.

Radi ovo 100%, pa imao sam film od 5 mb. raspakiras 2 gb
Upload cs, pa im stavi link da se uvjere da radi
imam ja sutra cu da testiram ... za koliko ce 6 Gb da spakuje amd 5000+ 2 gb rama
               LoKi© je napisao/la:
imam ja sutra cu da testiram ... za koliko ce 6 Gb da spakuje amd 5000+ 2 gb rama

ima da kompresujes 100 godina haha ja sam pre probao da kompresujem 2.4 gb i kao proracun 20 sati
Upravo sam probo 700 MB da komp. i pise da treba 10h 17min nemam vremena cekati... a neznam ni hoceli to poslije raditi...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.