Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

SE Update

161 pregled · 4 odgovora · otvorena 13.01.2008. u 00:59

Prije godinu dana sam pokusao pomocu programa za Update SonyEricsson mobitela pokusao napraviti update software-a za K750i, ali je pisalo da nema update-a za njeg, pa sam maloprije pokusao ponovo. Opet je isto pisalo, sve sam uradio kako je pisalo. Mislim da je dovoljno 20 + 5 bodova za tacan odgovor! Ako na kraju bude da nema update-a za ponisticu pitanje. Koristim software star oko 2 godine, tad sam kupio mobitel, mozda je jos stariji
Spoji mobitel sa racunarom... i onda idi i trazi update.. ja sam skino za w300i stalno dok sam ga koristio ne znam sto tebi nece ... samo zabo odakle sam ono skido .. je**a :S .. ako se sjetim javim ti !
               yeahh` je napisao/la:
Spoji mobitel sa racunarom... i onda idi i trazi update.. ja sam skino za w300i stalno dok sam ga koristio ne znam sto tebi nece ... samo zabo odakle sam ono skido .. je**a :S .. ako se sjetim javim ti !

skinuo sam sa sonyericsson sajta, mozda ima neki 3rd party update program?
Rješenje
               GriFoN je napisao/la:
skinuo sam sa sonyericsson sajta, mozda ima neki 3rd party update program?

Da Da i onda kad skidas ono vidis da se skida lafo nesto leta .. prelazi .. pa tako sam ja skino sebi .. i reklo mi kao da ce mi javiti kad izadje new update .. al ja sam imo neki program na kompi :S ...

aaaaaaa

Taj program sam instaliro sa Cd od SE w300i imas li od k 750 mora biti 100 % ... program . . auto update
Ne radi mi, mozda je do kabla, ali posto si se potrudio...
Hvala na pomoci!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.