Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Skidajmo.com

903 pregleda · 26 odgovora · otvorena 13.01.2008. u 23:48

-Lijepo je kad sve programe koje trebate možete pronaći na jednom mjestu raspoređene po kategorijama. Još je ljepše kad uz svaki program možete pronaći detaljan opis na hrvatskom/bih jeziku, te ocjenu kvalitete.

Skidajmo.com je odlična nova stranica na hrvatskom/bih jeziku za skidanje softvera. Programi su podijeljeni u 13 kategorija, a sadržaj se nadopunjava više puta dnevno, tako da korisnici uvijek imaju na raspolaganju najnovije verzije softvera.

Za svaki ćete program na stranici naći detaljan opis, i ocjenu u nekoliko kategorija. Uz to, za svaki komad softvera možete pratiti i statistiku preuzimanja, te prema tome zaključiti o popularnosti programa.

Iza projekta Skidajmo.com stoji ekipa koja je oformila jedan od najpoznatijih hrvatskih portala posvećenom softwareu, Recenzije.hr.

Cijela je stranica vrlo profesionalno i ukusno dizajnirana, i vjerujemo da će uskoro postati omiljena stranica za svakoga tko treba besplatni softver.

-E pa dragi gameri izvolite i skidajte
kolko hocete(free).
Nadam se da ce s ovim biti bar manje
tema vezanih za download...

http://www.skidajmo.com
Vijest

extra stranica !! A i ovo sto kazu opet ce se neko naci da kaze meni treba NOD , kaspersky , itd ...
Xtra stranica !

Hvala na ovome ali opet ce biti leekova koji ce reci trebi mi NOD32 , Kaspersky ...
               cRuiSer4mi0 je napisao/la:
Vijest

dovoljno je da se stavi u zanimljivije
posluzit ce i tako...
Stranica je extra, odmah ide u favorites. Gledam one igrice, Street Challenge nije losa, mozda skinem nju za pocetak. Gl sa stranicom.
Stranica odlicno izgleda, jednostavna je i pregledna, al` ne znam kako ce prezivjet od silnog wareza
swaka cast najjaca stranica za download do sad i najkorisnija
auuu sajt je drama... sve objasnjeno fino,uredno pregledno.. 10
               BushID0.BA je napisao/la:
Nice.
Download sam Mario_Forever

Koliko je MB mario, evo skidam, doslo do 19MB, jos se nije skinulo?

@know`DyemsoN

Hajd skini, pa javi. Pa da i ja skinem.
predobra stranica ima svacega
Fkt jako nadajmo se da nece ubuduce biti team kkao " trea mi nod32" i tak to
Sajt odlican 10ka od mene

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.