Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problemi sa Software-om.

0 pregleda · 4 odgovora · otvorena 09.01.2008. u 12:40

Neznam koji da stavim naziv teme za ovo, valjda moze ovaj?

1. Autowepswitch u csu mi je uvijek 0, tako da ga moram svaki put mjenjati (iritanto). Objasnite kako da mi bude vazda 1

2. http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=7&id=30478

3. Skinuo sam bearshare pro sa mininove, problem je sto svako malo izbaci da treba update raditi.A kada ga updatuem ne radi, crack je za stariju verziju. Jel se moze ikako iskljuciti auto update...

4. kada pogledate 2. pitanje, imao sam problem sa msn discovery. Reinstalirao jucer MSN, i ostala cuda za njega da vidim moze li mi disc. sada. NE. Medjutim sada ima i novi problem kada pokrenem WLM 9.0 Ime prozora: Loader.exe. Tekst u njemu " Windows can not find loader.exe.I zatim se pokrene normalno MSN.

5. Jel se moze iskljucuti update na winampu? Svaki put mi izbaci da treba update, pa kliknem no...

6. Windows auto update sam iskljucio, medjutim jos stoji u system trayu?

7. Power dvd7 sa cdkeyom na PM, moze i torrent

8. Nero 8 ( da radi) na PM, takodjer moze i PM

Ko najbrze odgovori na 7 od 8 pitanja dobija sve moje bodove ( dao bih i vise da imam)

A za naziv teme, ponavljam, nisam znao koji da stavim pa sam stavio ovaj. Pitao sam Schulza, koji ne odgovara (trenutno), jer je vjerovatno u nekim obavezama . AKo admini mogu promijeniti naziv teme, neka stave sta oni misle da je pametnije?
Au, zaboravio sam. I ako znate barem jedan odgovor, zamilio bih vas da napisete. Ovo su neki od problema koje imam sa pc-om (software-om). Imam 100% jos nekih, ali sam zaboravio. Ko odgovori na barem 1-2 pitanje, zamolio bih Admine da mu daju aplauz...
1. Idi u CS folder nadji confing i u njemu stavi to autowepswitch 1

2. Pojebo ti se registry... i meni je zato install TuneUp i popravi registry...

3. PM

4. Registry

5. PM

6. Bolje ti je da ga ukljucis i da ti uradi update

7. PM

8. PM
Ja bih ti preporucio dvije opcije:

1.) Da izbrises i ponovno instaliras cs.

2.) Da u konzolu ukucas: "Autowepswitch 1", pa onda da upises: "writecfg a". Pa svaki put kad ulazis u cs ukucas: "exec a". (time loadiras svoj profil, tj. sve stvari koje si napravio: nisan, logo, boja nisana... Pa ovo sve namjesti prije nego ukucas:"writecfg a" u konzolu. Pa svaki put kad udjes u cs samo upises:"exec a", pa ce ti sve ovo loadirati.

Nadam se da sam ti pomogao.
PHILLIP je napisao/la:
Ja bih ti preporucio dvije opcije:

1.) Da izbrises i ponovno instaliras cs.

2.) Da u konzolu ukucas: "Autowepswitch 1", pa onda da upises: "writecfg a". Pa svaki put kad ulazis u cs ukucas: "exec a". (time loadiras svoj profil, tj. sve stvari koje si napravio: nisan, logo, boja nisana... Pa ovo sve namjesti prije nego ukucas:"writecfg a" u konzolu. Pa svaki put kad udjes u cs samo upises:"exec a", pa ce ti sve ovo loadirati.

Nadam se da sam ti pomogao.

Pa lakse mi je svaki put staviti autowepswitch 1. Napravio sam u cfg-u...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.