Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 17 bodova

Windows Messenger Live 9.0/problem!

349 pregleda · 9 odgovora · otvorena 27.01.2008. u 23:00

E ovako ... Instaliro sam msn 9.0 ... medjutim kad hocu da se sign in na moj mail ... ne moze .. Pokaze mi error :

Sliku sam stavio namjerno veliku da se moze procitati da ne morate klikcati !

Ako neko zna odgovor sta trebam uraditi neka mi pomogne fkt neznam do cega je pise nes u vezi moje contact liste .. dobit ce nagradu 17+5 Admin bodova ... da mi je ovo srediti dacu bodova jos nije frka !!

NO SPAM !
               Lacoste je napisao/la:
BETA ! ocigledno neznas sta to znaci

Fakat, cekaj Full verziju ili citaj EULA-u i readme, siguran sam da tamo za to pise nesto tipa "Koristiti na vlastitu odgovornost", doduse ne na nasem jezikum al et.
               fricx je napisao/la:
Treba ti SP2

Imam SP2 ... ...

mcill i Lacosta nemojte pametovati ... kad ja na svoj mail ne mogu da se connect ... a bratov mail radi normala sve :S ... nesto je vezano za kontakte !
Rješenje
               evolution! je napisao/la:
Imam SP2 ... ...

mcill i Lacosta nemojte pametovati ... kad ja na svoj mail ne mogu da se connect ... a bratov mail radi normala sve :S ... nesto je vezano za kontakte !

Ne pametujem, nego kazem da ovakve probleme mozes stalno ocekivati sa BETA verzijama, pokusavaj vise puta i uspjeces, meni se ovo zna desiti i sa 8.1 verzijom, koju trenutno koristim, pa se nakon nekog vremena normalno konektujem.
A u PM! ev uso sam nakon 100 pokusaja ... Hvala ... mcill evo tebi bodovi ... ae zz
nemojte ovo smatrat spamom,ali 7.5 je majka,nikakvih problema nema
               velahavle*0? je napisao/la:
nemojte ovo smatrat spamom,ali 7.5 je majka,nikakvih problema nema

najbolji je onaj sto dodje uz windows, nikad snjim problema nemas (ja ga koristim )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.