Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 200 bodova

EVO IH 200 BODOVA ZA PROBLEM

891 pregled · 35 odgovora · otvorena 01.12.2007. u 18:23

Evo momci vako niko nije znao onu temu sto se tice 54 boda onda moram malo povecati 200 bodova ko rijesi ovaj problem bez spama

Vako problem je sljedeci kada pokrenem cs sve normalno ude i ono pocne loaden mapu bilo koju i onda dode pred krajom i izbaci me iz csa reinstaliram cs sve izbrisem sve sto se tice csa i opet isto dakle evo vam screen shoot koji mi error izbaci ja sam iso na search i nista nema taj file u valve folder eh onda sam iso na My computer i naso ga je u C:Windows/system32

Znaci nemojte pisati da je do drivera ili neceg drugog jel do tog nije sve igre mogu normalno samo ta nemoze

GL & HF

http://img112.imageshack.us/my.php?image=cs16problemgx7.jpg
ovako imas izbrisanu jednu datoteku sigurnosnu
moras napraviti bekap ako nisi nista predhodno radio na racunaru ako si nesto stavljao i brisao nista neces moc da vratis datoteku
ovako jaro moras imati na umu 2 stvari i jos koju i to sljedece da nisi nista dirao poslje brisanja cs-a i moras da napravis vracanje sistema ako znas sta ti pricam!
mozes mozda da ispravswi sve preko CCliner programa za ispravljanje i ciscenje nepotrebnih datoteka
eh pasa izbrisi ponovo cs i patch koji imas pa instaliraj cs a evo ti link gdje mozes skinuti patch kakav treba....
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=15524&postdays=0&postorder=asc&start=60&sid=5d02ec6132c17a09829a0e6040d87190
ako nije to toga onda reinstaliraj sistem i instaliraj odmah na pocetku nod 32....moguce da ti neko spyware ne omugucava da mirno igras.....
a i meni se slicno jednom desavalo kad hocu da udjem u cs pita me preko cega da ga otvorim pa moram traziti tamo po c ili d disku ma duga prica ja mislim da je najbolje rijesenje reinstaliranje racunara....
slusaj me

meni se to desava stalno a imam prejaku konfiguraciju

sve sto trebas uraditi jeste par puta zaredom da udjes u cs i stavis mapu kokju hoces, vjerovatno ce te mozda koji put izbaciti ali nakon 3 ili 4 puta ces uci....sretno
izgasi firewall moci ce ti koliko ja znam
Izbrisi CS, udji u C://Program Files/Valve i pobrisi i tu sve manualno. zatim Start - Run i kucaj regedit. Tu nadji HKEY_LOCAL_MASHINE i nadji valve. Pobrisi sve. Onda probaj install CS. Meni je nesto slicno bilo sa HL 1 ovako sam rijestio. Ako ne pomogne pnda format comp....
tx-demo je napisao/la:
Jao imam sada toliko predloga neznam stvarno sta sad da radim

daj nekom bodove
da....daj meni bodove... uradii to sto sam ti ja rekao to ti je sigurno...
rado bih ovih 200 bodova nego slusaj jarane lijepo stavis kompjuter da se skenira ako ista nadze ti to u cc cleaner ako imas on ce ti taj fajl ocistit mozda si nesto gadno ufatio precisti taj fajl ako nista onda lijepo format pc i to ti je sto ti ja mogu pomoc!!!!!!!!!!!!
bihsnake je napisao/la:
rado bih ovih 200 bodova nego slusaj jarane lijepo stavis kompjuter da se skenira ako ista nadze ti to u cc cleaner ako imas on ce ti taj fajl ocistit mozda si nesto gadno ufatio precisti taj fajl ako nista onda lijepo format pc i to ti je sto ti ja mogu pomoc!!!!!!!!!!!!

ja sam jaro 1 reko ccliner i nemoj da ponavljate nista zamnom
OBORI SISTEM I PONOVO INSTALIRAJ CS PA POKUSAJ I MENI SE TO DOGADJALO AL VISE NE ILI TI JE DO VIRUSA ( ZOVNO JA LIKA I POPRAVIO MI SVE , OD TAD MI RADI ) .........
format C:\

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.