Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

50 bodova Battlefield 2 Problem nemogu uci

402 pregleda · 11 odgovora · otvorena 20.12.2007. u 14:46

Eh ovako instaliro sam danas battlefield 2 patch 1.41 pa hocu onda da udem u battlefield nista samo me izbaci iz igrice nikakav error neizbaci nego samo izade i nist sve normalno mozeli mi sada neko pomoci sta da radim hocu da instaliram patch ali samo me izbacuje

NAPOMENA:NEMAM ORGINAL BATTLEFIELD 2 DVD
Znaci ne kazem da je ovo tacan odgovor

Pokusaj sa najnovijim patchem, i neznam kako ti uspije bez originala al et (:

Zadnji edit: 20.12.07 u 08:54:40

Slusaj ovako probaj podesit video u options rezoluciju i sta vec ima najvjerovatnije je to..I ako to neuspije probaj da izbrises BF i ponovo ga install
vidi kakav ti je ti direct X,skini najnovije drivere za graf.,ako nista nece,probaj reinstal same Igre,ako opet nece onda nemam blage veze sta je
I mene je izbacivalo na pola igre.. i nista.. smanjis rezoluciju sve na low.. i rokas
uopce nije do toga...ja ne instaliram patch igram normalno, instaliram patch i nece uc u igru..pocne ulazit i izbaci samo..kako da promjeni rezoluciju kad nije ni uso, vec bi mu izbacio neki error da je do toga i mogo bi na default stavit...neserite i sutite..ak neznate sta bzvz pisete
skini sebi drugi patch 1.41. taj mozda ima neki worm ili bug...

reinstal igru...
JESTELI VI GLUPI ILI STA KONTATE SKINO SAM JE***I PATCH 1.41 I IZBACUJE ME I STA IMA VIRUS SA TIME GLUPI STE STVARNO I STA IMA REZOLUCIJA SA TIME KADA NEMOGU UCI U JE***I BATTLEFIELD STVARNO NEKONTATE NEKE STVARI
Ponovo istaliraj bf nemoj ga krakirat.Instaliraj odma patch i nađi crack za taj patch u mene je bilo tako.
Gamerx je napisao/la:
Ponovo istaliraj bf nemoj ga krakirat.Instaliraj odma patch i nađi crack za taj patch u mene je bilo tako.

napoal si upravu ..

a tx demo , nesmije ti biti mrsko ovu temu procitati .. :$
ako zelis da igras procitat ces je ..

- http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?t=6161 -

Svaki problem kojipostoji je tu

Zadnji edit: 20.12.07 u 11:27:24

ned. je napisao/la:
napoal si upravu ..

a tx demo , nesmije ti biti mrsko ovu temu procitati .. :$
ako zelis da igras procitat ces je ..

- http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?t=6161 -

Svaki problem kojipostoji je tu

Sta napola kad je tako dao sam covjeku link sad cekam da mi se javi
ako se ne javi jao se njemu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.