Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Half Life 2 Episode 2 Game Crash

92 pregleda · 0 odgovora · otvorena 07.12.2007. u 15:21

Imam jedan problem vezano za igranje epizode 2. Poceo sam igru na srednjim detaljima, sve je radilo bez problema prvih nekoliko sati igranja, ali kad sam dosao do jednog dijela igra se samo "razbila" i restartovao mi se laptop. Pokusao sam ponovo, load-ovao igru, smanjio detalje gotovo na minimum (pomisljajuci da je igra progutala virtualnu memoriju), ali se ponovio isti slucaj. Mislio sam da je neki slucajan error, pa sam krenuo igrati od pocetka, ali nista se nije promijenilo. Ne mogu da nadjem nikakav patch koji bi ovo rijesio, a ni neki koristan savjet bilo gdje na netu. Mora postojati rjesenje..

Na nekim drugim forumima sam pronasao postove ljudi koji su imali isti problem na razlicitim nivoima igre, pa su govorili kako je problem u grafickim propustima igre. Rjesenje im je bilo nesto u smislu da treba izbjegavati "pogled" u tom pravcu gdje postoji "defekt", ali igranje FPS-a na ovaj nacin bi bilo jednako trchanju po sjevernom polu u zutim tangama sa slonichima.

Ako neko zna kako ovo srediti molim vas pomozite, cekao sam nekoliko mjeseci da zaigram episode 2 i sad kad je tu, NECE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.