Postavio sam vec jednu temu oko Half Life 2, jel nisam mogao pokreniti igru, skinio hl2 s Steama, ocu pokrenit kad izbaci neki error, postavim temu tu na g.ba i screenshot postavim, ali nitko ne odgovara
Danas skinem HL2 s torrenta, vidim u komentarima ljudi govore da im radi, i zahvaljuju se liku koji je uploado, sad ja skinem extraxt sve sto je u .rar..Kad sam skinio HL2 izgledao je ovako folder

Onda ih sve extraxtujem u novi folder, te taj folder izgleda ovako

E sad kad sam to sve napravio, pokrenem ovu ikonu hl2, kad nakon 2-3 sec nakon dvoklika na tu ikonicu izade ovaj error

Ako se nekom nesta ovako desilo, a da je popravio, neka napise, 191 bod + 5 adminovih bodova. Samo bez spama.
Danas skinem HL2 s torrenta, vidim u komentarima ljudi govore da im radi, i zahvaljuju se liku koji je uploado, sad ja skinem extraxt sve sto je u .rar..Kad sam skinio HL2 izgledao je ovako folder

Onda ih sve extraxtujem u novi folder, te taj folder izgleda ovako

E sad kad sam to sve napravio, pokrenem ovu ikonu hl2, kad nakon 2-3 sec nakon dvoklika na tu ikonicu izade ovaj error

Ako se nekom nesta ovako desilo, a da je popravio, neka napise, 191 bod + 5 adminovih bodova. Samo bez spama.
ocuments and SettingsAmelDesktophalflifehalf-life 2 episode twohl2.exe -steam -game ep2" specified in the target box is not valid. Make sure the path and the file name are correct.