Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 191 bod

Half Life 2 Problem

196 pregleda · 5 odgovora · otvorena 08.03.2008. u 12:02

Postavio sam vec jednu temu oko Half Life 2, jel nisam mogao pokreniti igru, skinio hl2 s Steama, ocu pokrenit kad izbaci neki error, postavim temu tu na g.ba i screenshot postavim, ali nitko ne odgovara

Danas skinem HL2 s torrenta, vidim u komentarima ljudi govore da im radi, i zahvaljuju se liku koji je uploado, sad ja skinem extraxt sve sto je u .rar..Kad sam skinio HL2 izgledao je ovako folder

Onda ih sve extraxtujem u novi folder, te taj folder izgleda ovako

E sad kad sam to sve napravio, pokrenem ovu ikonu hl2, kad nakon 2-3 sec nakon dvoklika na tu ikonicu izade ovaj error

Ako se nekom nesta ovako desilo, a da je popravio, neka napise, 191 bod + 5 adminovih bodova. Samo bez spama.
               dA1N1337 je napisao/la:
imao sam isti problem potpuno samo sto nisam znao skontat to mi je hawer moj jedan objasnio !!
jawi mi se na pm pa cu ti dat od tog lika msn !

moze li taj tvoj haver objasniti tebi na msn-u pa ti to ovdje postaj, ako mi pomogne dobit ces bodove. NEcu preko msn-a samo ovdje postaj to.
pokreni prvo taj start file, taj prozorcic sa zupcanikom, pa sacekaj da zavrsti sta bude radio, i onda pokreni hl2.exe
               B.L.A.N.C.O je napisao/la:
pokreni prvo taj start file, taj prozorcic sa zupcanikom, pa sacekaj da zavrsti sta bude radio, i onda pokreni hl2.exe

isti error i kod tog starta bude
zdravo

kupio sam piratsku verziju (a kakvu cu drugu big_smile) Half life episode 2 i pise mi tamo citiram:Create shortcut on hl2.exe and add these parameters: -steam -game ep2
It will look like: X:somedirportalhl2.exe -steam -game ep2

napravim shortcut i odem na properties od shortcuta i tamo u ono polje Target ukucam ovo sto mi pise gore i kada kliknem ok ili apply otvori mi se novi prozor u kojem pise: The name "C:Documents and SettingsAmelDesktophalflifehalf-life 2 episode twohl2.exe -steam -game ep2" specified in the target box is not valid. Make sure the path and the file name are correct.

jel ukucavam u pogresno polje (mada nema drugo) ili sta, ako neko zna zamolio bih ga da mi objasni kako, hvala unaprijed
e ovako mene isto izbacuje sa mozile,msn-a,internet explorer-a,opera..i dr..ako neko znam u cemu je problem...nek mi se obrati na msn-u,guesbook ili PM...

MSN JE U PROFILU...
thx..unaprijed

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.