Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mini turnir @ stasnet 24.11.2007

1.774 pregleda · 28 odgovora · otvorena 22.11.2007. u 20:48

e ovako posto svi znate da nema puno ekipa koji dolaze na turnire...nekima je isprika nisu znali itd.
sada ev kazem JA turnir u stasnetu ce biti u subotu 24.11.2007 godine...znaci nemojte postat gluposti "gl & hf" "sretno na turniru " itd.
znaci trebaju mi oni koji ce 100 % doci na turnir, i koji su odgovorni a ne da kazu da ce doci a ne dodju kao godson znaci ti nemas pravo glasa na ovoj temi
znaci turnir je u subotu , cfg stasneta je poznata sarajlijama , ko voli nek izvoli
nis ako nebude mi sastava onda vako ko jos nema pa mix sastaviti ev vec ja i corny u planu
Ahtoniu je napisao/la:
gl & hf
sretno na turniru

ja lol

Post dobio šamar od Schulz

sta ba Rifate jel ti to organizujes, ha dokle je došlo hehe

U koliko je to sati, ako nije rano pola 11, da vidim s taslom pa mozda i mi dodjemo malo, ako car bude free

Schlachter~ je napisao/la:
sta ba Rifate jel ti to organizujes, ha dokle je došlo hehe

U koliko je to sati, ako nije rano pola 11, da vidim s taslom pa mozda i mi dodjemo malo, ako car bude free

ajde dodjite....pola 11 je turnir rekao sam vec , nema cekanja ekipa...ak necete igrati mozete vi doci da se zajebayemo malo
               Liquari je napisao/la:
da nisi malo kasno javio?

ja sam rekao mini turnir a ne turnir...skontaj ....al et ja sam rekao mini turnir , to znaci ne vise od 10 ekipa se ocekuje , al moze i vise
               nFk`crYbabY je napisao/la:
da , 5 KM jer je mini turnir...ajde dodjite da se zabawimo i da ima sto vise ekipa , da bude makar 6/7 jer ne valja da bude 4 ekipe ...et ocekujem vas na turniru nemojte izradit

vise ekipa sto vishe ekipa vishe para a kontaju da ce ga uzeti ...

dolazimo
btw : sad ste vi organizatori

zar nije za to zaduzen SIMSON

odjednom neko 10i.....cccc.... stasnet se mjenja iz korjena

2 grupe ......
5km........
NEMA NOSIOCA GRUPA ................................

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.