Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ESWC 2008 croatia

2.738 pregleda · 64 odgovora · otvorena 28.10.2007. u 14:39

Eswc Croatia quali 2008 ce se odrzati ako se pokaze interes (aka dovoljan broj klanova) za taj event...

Step 1: Svi koji misle ici neka se organiziraju STO PRIJE!
Step 2: Neka posalju mail meni ([email uklonjen]) ili Kruni ([email uklonjen]) sa informacijama tipa lineup, ime klana itd.. STO PRIJE!

Evo kratko i jasno, vrijeme je bitno posto se puno toga treba rijesit a sve ovisi o tome koliko klanova se moze ocekivat na tom eventu...
ako nista drugo mozda se organizira turnir bez odlaska u Pariz...

Bilo bi dobro i da kazete svima koje znate da igraju cs da se pokusaju organizirat

Da napomenem, neznam zasto mora biti hitno..
Ipak je to za 6.mj 2008 ali se informacije trebaju znat sto prije, Evo sta sam ja dobio kao zadatak:
"reci jesi li uspio kontaktirati ekipe u vezi cs-a za eswc? trebao bi informacije ubrzo. ako nisi pak moželi nekako da me uputiš na timove pa da sa svakim vidim koliko su raspoloženi.

----------------------------------------------
ovo gore sam copirao sa njihvog foruma...i jedna me stvar zanimala jel mogu igrati ljudi koji nemaju cro pasos(putovnicu) i zamolio sam ovoga mog frenda i rekao mi je kako ce vjerovatno moci igrati i s pasosom bih neznam da li svi al sto je tu je..

e sada me zanima koji bi leekovi igrali i tko bi uopce od vas otisao u Zagreb...znaci eswc ce se odrzati ako bude dovoljan broj ekipa...dobro njima dobro nama...HTJELI STE VELIKI EVENT...pa sto cekate??!

zamolio bih samo ozbiljne ekipa(ako uopce postoje) cast izuzecima da stave svoje line up tj.ispod teme ,...i sam oko prilike znam tko je ozbiljan a tko ne posto sam svaki dan ovdje?!

ADMIN MOLIM TEMU ZANIMLJIVIJE I AKO MOZE SAMARE SPAMERIMA

nFk`Ar1FOWW~ je napisao/la:
AKO odemo , a JA IDEM 100 % zato nemojte mi tih debilizama kakav nfk , nfk ovakav , nfk onakav...dodjite na lan , uzmete nas vise od 4 razlike tj. jace ekipe dajem sve..boli mene qrac sto neki iz moje ekipe nece da idu...ja cu ici pa makar morao i spavat u parku da vidim taj dogadjaj...znaci manite se glupih komentara , tj spammera koji misle da znaju igrat tj. publica...gdje ste na cw-u , na lanu ? na turnirima ? ne mora to biti veci turniri...samo oni u tvom gradu kao u sarajevu...svake sedmice je turnir u stasnetu i gdje ste? nigdje vas nema ...a na publicu ste glavni.zato nemojte vi meni kucni heatoni govoriti hocul JA ici il NECU...

proci ce to , znam da ti je prvi put da ides na ESWC , al et nalozio se pa sta ?

Nisi ti kriv !

btw : zasto ne smijete dochi u arenu ?

ima ekipa , samo vi dodjite i poigrat cemo ... nije problem ... govorite da vas neko ganja po ilidji , ne budis smijesan , jedino kabir nesmije na ilidju , zna on sto ... vi dodjite slobodno ... ¨!
hypnotic` je napisao/la:
proci ce to , znam da ti je prvi put da ides na ESWC , al et nalozio se pa sta ?

Nisi ti kriv !

btw : zasto ne smijete dochi u arenu ?

ima ekipa , samo vi dodjite i poigrat cemo ... nije problem ... govorite da vas neko ganja po ilidji , ne budis smijesan , jedino kabir nesmije na ilidju , zna on sto ... vi dodjite slobodno ... ¨!

niko vas ba nece dirat , samo je reko boki da vanetu lomi vrat
sta ce ba ovi napovi dolazit ako ko dodje onda eu4ia , oldies , xpNc mozda jos koji izuzetak ostali su low ! ne trebaju!
Ja idem 100% (naravno ako budem ziv)
...jer ZG je blizuuuu...

Usput, Mystic i Mafia .... ako cete praviti kakav mix ... ako ima mjesta... isao bih i ja.
Taman u to vrijeme dolazim iz USA.(kraj 5. mjeseca)

@all
Ako ima neko da pravi kakav mix... ono cisto radi reda, bez nekakvih pretjeranih ambicija ... PM me.

Jer,

mozda ne znam EXTRA igrati, ali zna gdje ima dobrog piva u Zg. hahah!

SEE YA THERE!
KO SLAZE PPK JE!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.