Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Teska Nesreca

3.369 pregleda · 97 odgovora · otvorena 27.09.2007. u 16:28

Postovani gameri da vas obavjestim o jednom teskom trenutku i dogadjaju . Nas drug i jedan od boljih igraca u CS-u koji je i jedno vrijeme igrao za 1. postavu Noxicus-a kada su bili u Top Formi,naime radi se o Goranu poznatijem kao Gogo prepoznatljivog nicka "e.bug". Sinoc je tesko povrijedjen u saobracajnoj nesreci :\'( ....bore mu se za zivot ... a njegov drug Ado Colak je preminuo do bolnice....Evo skenirao sam isjecak iz novina pa procitajte :\'(

Gogo m.team ti zeli brz oporavak

I jos jednom epn server dokazuje svoju humanost i paznju za sve gamere

R.i.P Ado
Gorane brz oporavak
cha0swOw~ je napisao/la:
Ado - Rest in Peace (F)

Gogo - Zelim ti brz oporavak...

Jao nemogu da vjerujem
Trebao sam se naci s njim na kafi "e.bug" pricali smo na forumu oko motora omg nemogu vjerovati

rip ado colak

BRZ OPORAVAK!
oojj uzas zivi.bas sam citao novine danas.ccc jeza
R.i.P Ado
gorane zelim ti brz oporavak.
brz oporavak
stvarno mi je zao obadvojice i zelim Goranu srecu , ako***da da sve bude uredu i da se oporavi.
R.I.P Ado , a Gogi brz oporavak !
znam adu,momak beton bio...zao mi porodice i brata mu,ne mogu zamilist kako im je...Ado Rip,nek ti dragi Allah podari dzenet,ostalim brz oporavak
U nasim srcima uvijek ces biti tu tugu nikada nemozemo skriti..Bio si nam drag svima.Ali nazalost sa ovoga svijeta ode rano.Jos se nemogu pomiriti sa tim...Neznam kako ovo da svatim,moje srce uvijek ce da pati.Voljeli smo tebe svi i u srcu nosili.Nosit ce mo te uvijek...Do kraja naseg zivota..NEKA TI ALLAH DRAGI PODARI LIJEP DZENNET,A tvojim voljenim SABUR.
aj beda :S

rip ado
brz oporavak gogo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.