Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

nesto oko spraya HITNO!!!

0 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.10.2007. u 13:46

e evo ako moze 1 pitanjce znaci kada sminem sliku sa sranci fps banana ona nije u WAD filu u kojem bi trebala biti i sada kako da je prebacim da bude *.WAD ?
Minele tebi je vec .wad (bar ono sto si mi slao na msn ) samo kopiras tamo gdje si instal CS. udjes u CS , ne diras nista kontrole , udjes na neki server i pritisnes T !
Spary bi se trebao zvati tempdecal.wad. Extract ga ako je u raru/zipu, onda copy/paste u cstrike folder, kliknes yes. Pokrenes CS, kreiras server i pogledaj da li ti radi spray. Takodjer, neka tempdecal.wad bude read-only file kako bi ti spray ostao. Jos ovo, u konzolu ukucaj cl_allowupload 1 i cl_allowdownload 1.
eXtibO4mi0 je napisao/la:
Spary bi se trebao zvati tempdecal.wad. Extract ga ako je u raru/zipu, onda copy/paste u cstrike folder, kliknes yes. Pokrenes CS, kreiras server i pogledaj da li ti radi spray. Takodjer, neka tempdecal.wad bude read-only file kako bi ti spray ostao. Jos ovo, u konzolu ukucaj cl_allowupload 1 i cl_allowdownload 1.

al ex nes sad su mi filovi u nekakom *.TGA formatu kako da ga stavim u wad format ja napisem ono tempdecal.wad ali ostane tga file ?help
pa skini decal converter,i onda bilo koju sliku ubacis u to i on ti je izbaci u formatu .wad,onda uzmes i kopiras u cstrike folder i ostalo ono sto je tarik napisao ...
al ex nes sad su mi filovi u nekakom *.TGA formatu kako da ga stavim u wad format ja napisem ono tempdecal.wad ali ostane tga file ?help
BW je napisao/la:

Downloadao si sprayeve za CS Source.

Evo ti link za CS 1.6 sprayeve.

Zadnji edit: 02.10.07 u 10:11:40

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.