e ovako znaci kad igram cs'a ne mogu da poskakujem kad okrecem ono na misu i ono ne moze a stavio sam kontrole na default pls help
Diskusija
cs-problem sa poskakivanjem
0 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.10.2007. u 15:10
n4m3 je napisao/la:
ne ne
on meni skace na space normala ali ono poskakivanje sto se okrene ono na sredini misa to mi ne moze,kad to okkrenem samo mi se gore listaju ono puska,pistolj,noz bombe i to,a terbalo bi da na to poskace kontas?
| jel to ovaj problem http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=1&id=24308 ak jest eto ima rjesenje tu |
ne ne
on meni skace na space normala ali ono poskakivanje sto se okrene ono na sredini misa to mi ne moze,kad to okkrenem samo mi se gore listaju ono puska,pistolj,noz bombe i to,a terbalo bi da na to poskace kontas?
na opciji duck kliknes tu i stavis to na misu prema dole !
znaci ides
opcije /keyboard/duck/kliknes 2/i misem prema dole
u konzolu
hud_fastswich 1
znaci ides
opcije /keyboard/duck/kliknes 2/i misem prema dole
u konzolu
hud_fastswich 1
Zadnji edit: 02.10.07 u 09:15:25
d@Rioo. je napisao/la:
da,to je to ali samo sam gledao da kod njih skoci vise u zrak?
| na opciji duck kliknes tu i stavis to na misu prema dole ! znaci ides opcije /keyboard/duck/kliknes 2/i misem prema dole u konzolu hud_fastswich 1 |
da,to je to ali samo sam gledao da kod njih skoci vise u zrak?
ne ne
nbastar je napisao/la:
udjes u kontrole namjestis default onda samo promijenis CTRL (duck) u mwheelup ( scroll prema gore) ok i igrajj..
| ne ne on meni skace na space normala ali ono poskakivanje sto se okrene ono na sredini misa to mi ne moze,kad to okkrenem samo mi se gore listaju ono puska,pistolj,noz bombe i to,a terbalo bi da na to poskace kontas? |
udjes u kontrole namjestis default onda samo promijenis CTRL (duck) u mwheelup ( scroll prema gore) ok i igrajj..
udji u CS, spusti konzolu i ukucaj :
bind "MWHEELUP" "+duck"
ili
bind "MWHEELDOWN" "+duck"
- to je "poskakivanje", a bunny hop na
bind "MWHEELUP" "+jump"
bind "MWHEELUP" "+duck"
ili
bind "MWHEELDOWN" "+duck"
- to je "poskakivanje", a bunny hop na
bind "MWHEELUP" "+jump"
Post dobio aplauz od Schulz
sorry tarik ali darioo je prvi napisao
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.