evo vako radi se o serveru sve je uredu imam amx ti ta cuda al mi je net adsl i dignem server preko d. server odem na http://www.whatismyip.com i dodam port dadnem frendovima al nemogu uci ja samo mogu preko lana i localhosta pomoc i pls no spam
Diskusija
adsl server
324 pregleda · 12 odgovora · otvorena 06.09.2007. u 19:09
po ko zna koji put ... spominjes lan... vjerovatno iza routera ... treba routat
za sve ostalo tu je guugl dot com
za sve ostalo tu je guugl dot com
ADSL - dinamicka IP
Ne mozes dignuti server zato sto ti je dinamicka IP, tj. promjenjiva IP.
Ne mozes dignuti server zato sto ti je dinamicka IP, tj. promjenjiva IP.
eXtibO4mi0 je napisao/la:
nije dinamicki a mozda i je ja mislim da je static ak je dinamic sta treba
| ADSL - dinamicka IP Ne mozes dignuti server zato sto ti je dinamicka IP, tj. promjenjiva IP. |
nije dinamicki a mozda i je ja mislim da je static ak je dinamic sta treba
ako ti je dynamic treba ti dns
ali opet ce ti trebat routanje
ali opet ce ti trebat routanje
LoKi© je napisao/la:
loki daj msn pa ces mi to objasnit
| ako ti je dynamic treba ti dns ali opet ce ti trebat routanje |
loki daj msn pa ces mi to objasnit
hocu malomorgen ti ista objasnit ... imas jedno 20 Mb sql-a ovdje samo kako i gdje dizat server...
jos ocekujete sve servirano ... a pa ne zelim vise da gubim vrijeme na to
jos ocekujete sve servirano ... a pa ne zelim vise da gubim vrijeme na to
LoKi© je napisao/la:
e jesi p....
| hocu malomorgen ti ista objasnit ... imas jedno 20 Mb sql-a ovdje samo kako i gdje dizat server... jos ocekujete sve servirano ... a pa ne zelim vise da gubim vrijeme na to |
e jesi p....
eXtibO4mi0 je napisao/la:
Moze dici server
A takodzer kad mu padne konekcija i ip se promjeni... onda je novi ip servera.. restart i to je to =)
a usput mozes zakupiti stalni ip u BiHNetu hf
| ADSL - dinamicka IP Ne mozes dignuti server zato sto ti je dinamicka IP, tj. promjenjiva IP. |
Moze dici server
A takodzer kad mu padne konekcija i ip se promjeni... onda je novi ip servera.. restart i to je to =)
a usput mozes zakupiti stalni ip u BiHNetu hf
yassawOw~ je napisao/la:
da al mi nece port taj sam problem vec vidio x-man ja mislim da je imao taj problem al ga nikad nema online
| Moze dici server A takodzer kad mu padne konekcija i ip se promjeni... onda je novi ip servera.. restart i to je to =) a usput mozes zakupiti stalni ip u BiHNetu hf |
da al mi nece port taj sam problem vec vidio x-man ja mislim da je imao taj problem al ga nikad nema online
vlx. je napisao/la:
ma taj adsl mi ide na k.... nista nemozes sa njim
| N E M O Z E S D I C I S E R V E R P R E K O A D S L - a ne moze dzaba se trudis sta god obrnes okrenes neces moci ko ni ja sa cable mogu ti uci samo oni sto imaju isti net ko ti |
ma taj adsl mi ide na k.... nista nemozes sa njim
LOL Nemoze naravno da moze ja sam ga upravo dizao danas igrao 1vs1 sa jaranom
Bagl!4NyX je napisao/la:
potti tebi je najbolje da se vratis dial up conn...majke mi fino je ono krckanje modema...naravno posto si ti profesinalac koji s adsl nista nemoze preporucujem ti dial up ili recimo neki bezicni net...strasni su za cs...a mozes dici 4 servera od oka
| ma taj adsl mi ide na k.... nista nemozes sa njim |
potti tebi je najbolje da se vratis dial up conn...majke mi fino je ono krckanje modema...naravno posto si ti profesinalac koji s adsl nista nemoze preporucujem ti dial up ili recimo neki bezicni net...strasni su za cs...a mozes dici 4 servera od oka
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.