Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 166 bodova

BihNet ping problem

375 pregleda · 11 odgovora · otvorena 07.10.2007. u 00:00

E vako kratko i jasno:

-samo na bihnet serverima imam ping preko 150 odnostno kao da imam dial up a imam 1mbps adsl...
-ping skace znaci imam sad 40-50 a onda skoci na 150-200
-Znaci samo bihnet serveri ...ostali serveri recimo Logosoft ili epn normala ping..ne skace

evo slika fino imate ping...a to sto sam prvi na listi nije da se hvali...sve njubovi na serveru...
pa vjerovatno je nesto do servera, cim imas samo na njemu problem
Sollozzo je napisao/la:
pa vjerovatno je nesto do servera, cim imas samo na njemu problem

da

tako je kod mene na CS'u , trebalo bi ujutro biti uredu sve.
isto se desava i sa CS serverima
Jedno i jedino rjesenje!Zvao sam bash danas bihet na broj 1444 i kazu nazovi 1244 i ja nazovem kazu da prave internet i free zonu i da ne znaju do kad ce bit zavrseno!
to ti je radi radova presta ce za koji dan mozda cak i sutra 100% mislim samo se radi na bihnet serverima i cs serveri od bihneta lagaju

Zadnji edit: 06.10.07 u 18:27:15

Tebi je dobro ( samo te ping zeza ). Mene taman WCG nafuro' da se malo vratim CS-u, uđem na server - lag, pola zvukova se ne čuje, svako dvije minute gledam kako ljudi hodaje po zraku / kroz zemlju. Haos. Valjda će sve biti uredu sjutra
Ewo i ja sam sad igrao na bihNetovom rifelonly-u...

Svima Ping preko 150-200... Do njih je...

Taman se nalozim na igru... I ne valja server
Eh to ti je do bihnet-a jer po njihovim rijecima oni "sredjuju" server, a ustvari ga samo "sjebaju"..
Evo i u Counteru se desava isto sa BiHnet serverima.
Samo oni lagaju, a epn,lol i svi ostali provajderi(epn,Lol) rade praavo dobro.
Savjet igraj na drugim serverima dok to ne poprave, pa kad poprave ja ti javim
Ne fkt i free zona je sjebana skroz, pa z*** toga vecina raje ne igra ovih dana.
U zadnje vrijeme i meni se to desava ! neznam u cemu je problem , ali kao sto rev kaze do servera sto posto =/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.