Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL Free Zona

546 pregleda · 6 odgovora · otvorena 31.07.2007. u 02:52

E ovako imam jedno malo tehnicko pitanje pa trebam vaše mišljenje jer nemam ADSL-a. Znaci kad se loguje na Free Zonu otvori se samo BH Telecom stranica i nemože se surfat u tom prozoru i neskida sa limita.

A šta kad bi se napravio bar za pretraživanje. Dali bi to radilo da se surfa i skida neograničeno gotovo besplatno.
ma pravi koliko god oces barova, prvo skontaj na kojem principu radi freezona, pa onda malo bolje jos razmisli u vezi toga

da ti odmah pojasnim ? ma nema frke
kada se konektujes na freezonu, "dozvoljeno" je otvoriti samo odredjene IPove i odredjene portove.. tako da..

EDIT:
@yasco & ala-ala, sta se javljate kada mu ne govorite nista ama bas nista vezano za njegovo pitanje ?
mislim da je prije cak na bihnetovoj stranici bio google pretrazivac, preko toga sam i ja pokusavao ,nije moglo

btw. u freezoni ti se nalazi i www.ga.com.ba
www.hardwarebase.net
i jos poneki I PE evcici
Kad si na Freezoni onda dobijes ip adresu 10.x.x.x koja je privatna, sto znaci da ne mozes na net sa tom adresom.
Free Zone ima svasta filmovi, muzike, igre,... skines
imas na ovoj stranici sve o igrama i mozes skidati fuul igrice
www.ga.com.ba ali prvo udji u freezonu pa skidaj
a kad otvoris tu straniicu vidjeces gore u desnom cosku ispod X pise hardwarebase, sarajevo,forum itd a na hardwerbase imas tu svaki program i drivere za svasta i tu mozes skidati preko free zone
a ovo sarajevo nemas tu nista
i forum nista
nadam se da si skonto
               DirectXP je napisao/la:
Nemam ADSL-a al pitam samo nako jer cu uskoro imati

kada ukljucis adsl javi mi se slobodno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.