Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 54 boda

HT-Mostar ADSL Problem...

616 pregleda · 10 odgovora · otvorena 05.09.2007. u 02:27

Postovanje!

Korisnik sam ADSL gore navedenog interneta i imam problem pri pregledu stanja
na HT-Mostar page!
Dakle kad ukucam svoj username i pass. ne priznaje
mi nikako podatke,

dakle kad ukucam sve
sto trebam kaze mi da je username ili pass. netacan,
imam dole pri dnu opciju -PROMJENITI PASS.
ali nema nikakve koristi j
er mi ne prihvata mail i pass,
i sad neznam kako to rijesiti!
U firmi su mi dali sve podatke
ali opet ista stvar, pa su mi
onda oni nekako promjenili pass i nick,ali ja se nemogu nikako logirati i neznam sta je razlog

xE0N je napisao/la:
http://www.tel.net.ba/spajanje_adsl.php

pa bola xeon nisam mutav, znam i ja ali nemogu se logirat sa svojim pw hebo ga ti
K!llum!nAt! je napisao/la:
pa bola xeon nisam mutav, znam i ja ali nemogu se logirat sa svojim pw hebo ga ti

Postavke modema odnosno IP adresa!
Ako se konektujes preko "PPPoE" onda mozes da vidis kolko si trenutno potrosio na stranici...
I mozes isto da vidis kolko si potrosio na stranici...

A ima fazon cim upalis comp budes konektova...znaci cim je modem upaljen budes konektovan...e sad je problem moj isto frend ima taj problem...

A resenje zovnes nekog od radnika i nek ti napravi "PPPoE" konekciju i onda mozes samo konekt i diskonekt...a ti radnik ht-a podesiti modem prije toga....
xE0N je napisao/la:
Postavke modema odnosno IP adresa!
Ako se konektujes preko "PPPoE" onda mozes da vidis kolko si trenutno potrosio na stranici...
I mozes isto da vidis kolko si potrosio na stranici...

A ima fazon cim upalis comp budes konektova...znaci cim je modem upaljen budes konektovan...e sad je problem moj isto frend ima taj problem...

A resenje zovnes nekog od radnika i nek ti napravi "PPPoE" konekciju i onda mozes samo konekt i diskonekt...a ti radnik ht-a podesiti modem prije toga....

do prije 9-10 dana sam mogao a sad odjednom ne, e zato pitam a nisam nista dirao oko postavki, pa mi nije jasno zasto nemogu, pokusavam vec 2-3 dana i nema sanse!
K!llum!nAt! je napisao/la:
do prije 9-10 dana sam mogao a sad odjednom ne, e zato pitam a nisam nista dirao oko postavki, pa mi nije jasno zasto nemogu, pokusavam vec 2-3 dana i nema sanse!

I meni je tako
Oce prevaranti da ti para uzmu ko ono prekoracio
Meni 3 mjeseca zaredom kazu prekoracio a nista nisam download samo igro wow
Iduci mjesec nisam htio platit pa sad nema prekoracenja xD
Mozda ti je neko klepio pass pa ga promjenuo pa provjeri ti jos par puta tako sam ja 20x ukucavo pogresan pass dok se nisam sjetio pravoga
buraz evo ti program za adsl pokazuje ti koliko si potrosio koliko jos imas limiti cak i u postotcima program sa zove adsl report a mozes ga skinuti na sljedecem linku http://www.hardwarebase.net/download.php skini ga prvi je u redu puni naziv je BIHnet ADSL Report v1.03 eto kad ga instaliras ukucaj svoje podatke i sve ce ti pisati
Nazovi svog provajdera i pitaj ga sta ti se desava sa konekcijom.
w!ck3d je napisao/la:
Nazovi svog provajdera i pitaj ga sta ti se desava sa konekcijom.

jesam bio je danas i sve sredjeno , hvala svima!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.